Pilirina 💛💙

Неформатні парфуми. Маленькі альтернативи великим флаконам.

Неформатні парфуми. Маленькі альтернативи великим флаконам.

Парфуми Rebellion мають приємну воскову текстуру. Просто пальчиками набираю аромат, розтираю, немов «розігріваючи» рефіл, наношу на шкіру. У спеку чудово розкриваються на пульсуючих точках. Стійкість на холодній шкірі близько 2-х годин. Аромат зручно поновлювати, він поміститься навіть у кишеню. 5-мілітрові коробочки виглядають стильно та мило.

Неформатні парфуми. Маленькі альтернативи великим флаконам.

Жирних плям не залишають, на шкірі не відчуваються, алергії не викликали.

У сумці не відкривалися жодного разу, хоча боялася, що таке може статися, але ні, упаковка щільно закривається і казусів не траплялося. Мені сподобався такий зручний формат пакування.

Odyssey морський, свіжий, відчуваю трішки дерев’яні ноти десь на задньому фоні. Для мене він має дуже близьку схожість з ароматом Versace Man Eau Fraiche. Направлення скоріше чоловіче, але і жінкам сподобається. Син віджав його одразу.

WallFlower фруктовий, квітковий. На мені пахне рожевою жуйкою, як у дитинстві. Прочитала у відгуках, що є схожість з Givenchy Ange Ou Demon. Погоджуся, щось є, але він не приторний, як Ангел. Впевнена, що цей аромат сподобається всім.

Viva la Vida фруктово-квітковий, помірно солодкий, теплий. У базі заявлений тютюн, його зовсім не відчуваю, а от кокос і мигдаль тут явно є на старті.Чую щось дуже знайоме, але не можу пригадати. База вибухова, далі - багато квітів. Асоціюється з напрямом La Vie Est Belle. Стійкий, елегантний.

Любителям нескладних ароматів рекомендую! Розчарування точно не буде від придбання жодного парфуму з цього тріо. Формат сучасний, цікавий і дуже зручний для сумочки, а ціна в акції 🔥🔥🔥!