MAXIMOVA🌷

🥑🥑🥑Avocado 🥑🥑🥑

🥑🥑🥑Avocado 🥑🥑🥑

Цей крем я отримала в боксі від Garnier SuperFood. Вже багато відгуків читала на нього, думки неоднозначні. Тепер маєте змогу дізнатись, що і я думаю про цей засіб.

🥑🥑🥑Avocado 🥑🥑🥑
🥑🥑🥑Avocado 🥑🥑🥑
🥑🥑🥑Avocado 🥑🥑🥑

Виробник заявляє, що це живильний крем для тіла для сухої та дуже сухої шкіри. Я не є власником дуже сухої шкіри, можу відчувати сухість і стянутість після гарячого душу. Тому використовую його якраз після ванних процедур. Особливо люблю мазати ним ніжки після скрабування.

Крем має густу консистенцію, схожу на сметану. Він поживний але не занадто жирний. Зручно набирати з банки, розподіляється по шкірі гарно, без якихось розводів чи слідів. Поглинається добре не залишаючи липкості. Мені подобається, як він зволожує шкіру. З часом не викликав подразнень чи негативних наслідків.

Для мене трохи специфічний. Він приємний, солоденький, але трошки не мій. Та не на стільки він поганий, щоб я через нього перестала використовувати цей крем. Доречі, аромат залишається на тілі, відчуваю після нанесення ще декілька годин.

Слід зазначити, що продукт веганський. 98% складається з інгредієнтів натурального походження. Упаковка підходить для повторної переробки.

Велика банка з кришкою, яка плотно закручується. Бортики банки прогинаються, але для мене це не проблема. Дизайн дуже симпатичний, привабливий та відповідає характеристикам крему🥑👌

Я ним дуже задоволена, вимажу все до останньої крапельки😁