Зволоження з CeraVe
Чесний відгук про нашуміле молочко.
Цей крем для тіла став доволі популярними відразу як з'явився на сайтах і в аптеках, тож сьогодні я хочу поділитися своїм досвідом викоритання після двох порожніх баночок.
Почнемо з зовнішнього вигляду. Баночка зроблена з білого пластику через який гарно видно залишок продукту, помпа зручна, не "плюється" і працює до останньої краплі.
Тепер про саме молочко. Виробник обіцяє хороше, довготривале зволоження, гіпоалергенність та некомедогенність.
Я його використовувала для тіла після душу і от, що можу сказати : продукт має легку нежирну текстуру, швидко розподіляється та вбирається не залишаючи плівки, не викликає жодних подразнень, а навпаки заспокоює наявні.
Мене також підкупила відсутність віддушки, є лише легкий косметичний запах який не лишається на тілі. Також я користувалась маленьким лайфхаком: відразу після нанесення я пшикала парфумами, це продовжувало їх стійкість і аромат, наче, вибирався разом з молочком.
А от з некомедогенністю я не згодна. Взимку, коли моя шкіра була суха я пробувала його використовувати і на обличчі, але на наступний ранок прокидалась із болючими підшкірними прищами. Я пробувала декілька разів з тоніком і без, регулювала кількість нанесення, але в якості крему для обличчя він мені так і не підійшов. Звісно це все індивідуально.
Висновок: продукт дійсно вартий уваги, ідеальне співвідношення ціни і якості+ його легко купити в інтернет-магазинах або ж в аптеці.
А чим ви користуєтесь для зволоження тіла?
Коментарі (0)