Ксенія 💫

Бюджетний нюдовий олівець для губ.

Бюджетний нюдовий олівець для губ.
Бюджетний нюдовий олівець для губ.

Вітаю красуні!

Сьогодні про максимально відомий продукт в декоративній косметиці серед бюджету - контурний олівець для губ від Essence (виробник Німеччина), лінійка Soft contouring lip liner.

Відтінки цього продукту розмітали як гарячі пиріжки, найвідоміші постійно оффлайн. Про один з цих відтінків розповім і покажу з чим він ідеально поєднуються по відтінку та як його використовую я. Про стійкість і носибельність. Отже, гоу ...

Soft contouring lip liner відтінок 07 lost in love.

Ці олівчики дерев'яні, не механічні. Ковпачок без точилки.

Вага 1,2 грами.

На самому олівчику є як назва лінійки, номер та його назва.

Щодо якості, то стрижень досить щільний. Краще брати саме косметичну точилочку, аби ненашкодити грифелю,хоча він і не м'який.

Наноситься на вуста не царапаючи їх, рівномірно, без грудочок; не крихкий. Олівці, я б сказала, самі звичайні, проте якість у них бездоганна!

Аби довго не балакати, краще побачити який він в дії. Хочу вам продемонструвати його у трьох варіаціях - соло, з помадкою та блиском.

Отже відтінок 07 Lost in love досить неоднозначний. Що я маю наувазі : це натурель), але він при різному освітленні має розмах відтінку від ніжно-персикового до запорошена троянда (але не максимально яскрава).

Щільний насичений колір, якщо можна сказати, про такий ніжний відтінок; наноситься рівномірно, без пропусків. На мені іноді виглядає і як повноцінний нюд, особливо в холодну пору року. Але все ж таки він з теплим підтоном. При різному натиску можна отримати більш або менш насичений колір.

Перейдемо до справи. Просто олівець на вустах - як контур та легке тонування. Завжди в макіяжі губ ДО я використовую бальзам, що добре зволожить вуста (цей - мій ТОП https://club.makeup.com.ua/post/15140/) і тоную їх трошки тональним засобом потім. Таким чином, нічого не пливе і краще "схоплюється" і тримається.

Власне, колір олівця просто на губах в одне легке нанесення. Подивіться як він виглядає гарно 😍. І в будні, і на побачення - завжди доречно.

Контур робить чіткий, рівний та неприривний.

Використавши соло в якості помади він зовсім не сушить губи та не викликає ніякого дискомфорту. Після не залишає ніякого тінту не вустах.

тепер додаю мою улюблену помаду від МАС (https://club.makeup.com.ua/post/8091/), яка просто ідеально підходить по відтінку. Отримую більш такий вечірній уже мікіяж, хоча я спокійно ходжу так восени вдень, коли на тобі довге пальто і теплий шарф. Але вуста уже виглядають не такі "легкі", тому вважаю це більш варіантом для осені.

Додати легкості можна, якщо нанести зверху трошки блиску (в мене мій улюблений від КІКО https://club.makeup.com.ua/post/8159/).

Я малюю олівцем чітко по контуру губ, і хочу відмітити, що він досить гарно їх збільшує як самостійно, так і з блиском. Але з блиском контур не такий стійкий.

Олівець насправді дуже якісний і економний. Навіть при частому заточенні він не швидко закінчується. А ціна так взагалі..

Продукти, що використала для такого легкого макіяжу, також ділюся з вами ❤️

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨