Оліч

Pharmaceris H-Stimupeel Trichology Cleansing Peel

Pharmaceris H-Stimupeel Trichology Cleansing Peel

Скраб йде в об'ємі 125 мл, доволі не маленький такий тюбік, упакований в картонну коробку.

Виробник запевняє, що засіб чудово доглядає за волоссям біля коренів і заспокоює шкіру голови, борючись з проявом лупи і запобігаючи її утворенню. Інтенсивна очищувальна формула скрабу забезпечує правильне зволоження і допомагає відновити природний баланс чутливого, жирного або ж сухого шкірного покриву. Самостійно або в поєднанні з іншими продуктами для догляду Pharmaceris H-Stimupeel Trichology Cleansing Peel гарантує видимий і ефективний догляд, м'яке очищення від себуму, здоровий захисний бар'єр шкіри голови.

Pharmaceris H-Stimupeel Trichology Cleansing Peel
Pharmaceris H-Stimupeel Trichology Cleansing Peel

Коли я відкрила тюбік, я подумала, що так дивно, що немає вузького носика, щоб було зручніше наносити на пробори його, а виявилася я просто не розібралася як працює ця кришечка) На відео показую як треба правильно відкривати носик.

Чесно зізнаюсь, я користуюсь скрабами для шкіри голови дуже рідко, був у мене один раз легкий такий пілінг. І він бів зазвичай в догляді після шампуню. Тож і тут я вирішила а чого мені читати про спосіб застосування, я шо сама не знаю чи шо??? І теж використала після шампуню, потім не могла зрозуміти чому волосся стало брудним так швидко). Виявилось, що змивати його треба і шапмунем теж, тож тепер я використовую його після першого промивання шампунем, і потім другим промиванням змиваю і скраб.

Так він дійсно трошки подовжив чистоту волосся, та дав відчуття більшої свіжості, в принципі мені нічого іншого від нього і не треба.

Строк придатності у нього короткий - 4 місяці з моменту відкриття, тож треба активно користуватись ним раз на тиждень. Сподіваюсь це через більш-менш натуральний склад.

Засіб дость делікатно відлущує, повинен допомагати в підтримці шкіри голови в гарному стані і у відрощенні волосся)