Blondie_rs

Conceal & Hydratе, але це не точно

Conceal & Hydratе, але це не точно

Привітики! Щось я себе сьогодні до купи зібрати не можу. Чи то погода, чи то що. Тим не менш, я вже відклала декілька продуктів, про які слід в першу чергу написати - адже вони або закінчуються, або просто дратують мене на полиці 😁

І ось цей екземпляр містить в собі дві грані - він і закінчується, і дратує мене. Ходіть, розкажу більш детально, що до чого.

Я була фанатом їх серії Conceal & Define - справді все, що було потрібно. Доволі плотний покрив, хороша стійкість без відчуття підсушування. Навіть були пориви спробувати їхні тональні засоби з цих серій, але так і ручки не дійшли.

Розхід 4мл варіанту був неекономним. Я чи не кожних 2 місяці докуповувала собі новий консилер, тож вирішила спробувати Supersize - 13 мл. Ну і одразу взяла зволожуючу серію Hydrate. Так, тюбик вже не настільки більший по розмірам, але от всередині все заповнено продуктом, а не красивим пластиком-обманкою (якщо звертати увагу на дно баночки, можна побачити справжній діаметр наповнення).

Для мене завжди є перевагою зручний аплікатор, і тут він в саме сердечко. Великий, набирає не мало та не багато продутку - як раз в самий раз.

Я спеціально не брала якийсь там 0,5 та 1-1,5 відтінки, адже у Define інакша палітра кольорів. На скільки пам'ятаю, у Hydrate все наче зміщалось і цей же ж 0,5 відтінок у Define дорівнював приблизно 1,5 або 2 відтінку в Hydrate. І я скажу, що С2 - доволі таки холодний та світлющий (навіть на лампі теплого світла). Я його давала виключно зимою або як базу під тіні. Або ж можна використовувати з темнішою тоналкою для висвітлення та "кремового контурингу", щоб виділити світлі зони.

І це провал. У мене зона під очима не є прям сухою, але, але. Він однозначно має більш суху формулу, чим його братик Define. Я була вражена та сміялась, чи то вони раптом упаковки не переплутали 😁

Найкраще його наносити та залишити до хвилини часу, щоб пігмент трішки впитався у шкіру (бо якщо одразу розтушовувати, то буде доволі легко-середнє покриття). Закріплювати його найкраще якоюсь прозорою вуалевою пудрою, інакше під очима буде точно пустеля. Ну а якщо використовувати його в ролі бази під тіні, то краще й взагалі пудрою не закріплювати (або легенько пройтись, якщо вам все ж потрібна легка тушовка).

І все ж завдяки його хорошому покриттю підлаштуватись під його сухість можна (і то, поки в мене молода необезводнена шкіра). Він гарно перекриває та вписується в любий макіяж, за це його і люблю. Останнім часом його власне використовувала для контурингу - контрасту між темнішим тональним та цим світлішим консилером (щоб вирівняти загальний тон шкіри та попрацювати над контуром). Можу його назвати таким базовим серед базових, але якщо ви все ж боїтесь пустелі під очима - краще взяти Define. Даний варіант точно не підійде для вікової та сухої шкіри, буде підкреслювати шелушіння та дратувати. Якщо я брала на повтор, то однозначно серію Define 😃