M O N D ✨️

Спроба відновлення волосся веганською формулою

Спроба відновлення волосся веганською формулою

Бальзам-ополіскувач для волосся "Арганова олія" Herbal Essences став тому підтвердженням.

Особливості Herbal Essences Repair Argan Oil Vegan Conditioner:
- містить натуральну арганову олію, яка живить волосся і допомагає відновити його структуру;
- зволожує пасма, роблячи їх м'якими і шовковистими на дотик;
- веганський склад, який не містить шкідливих і тваринних компонентів;
- полегшує розчісування волосся і запобігає виникненню пошкоджень;
- захищає локони від шкідливого впливу навколишнього середовища;
- не тестується на тваринах.

Із загальних характеристик:

Зроблено у: Франції

Класифікація: мас маркет

Тип волосся: фарбоване, пошкоджене

Об'єм: 275ml

Кондиціонер знаходиться у м'якій упаковці, що переробляється. Маленький внесок у турботу про навколишнє середовище – безперечно плюс. Упаковка виглядає стильно, кондиціонер легко видавлюється.

Насамперед привертає увагу напис "95% компонентів природного походження" та "веганська формула". І якщо ви не любите вникати у склади, можна подумати, що засіб є унікальним.

Насправді суттєвої різниці з іншими складами немає. Більше того,є алергени і дратівливі компоненти, а натуральні екстракти та олії використані в меншій кількості, ніж інші складові.

Ароматизатора у складі, наприклад, більше, ніж арганового масла. Якщо вірити виробнику, використовували безпечний природний ароматизатор. Проте, більш розгорнуту інформацію про компоненти не надають.

Таким чином виходить, що акцент складників робиться на текстурі кондиціонера, а не на користі для волосся. І не дивно, адже натуральні склади довго не зберігаються. Якщо підходить натуральна косметика, на мій погляд, її краще обирати на замовлення. Різниця буде колосальна.

Аромат бальзаму парфумований. Важко повірити, що він натуральний. В'язка текстура, середньої жирності. Аналогічний стандартному кондиціонеру.

Витрата на довге волосся виходить великою. Наносити потрібно на вимите волосся відступаючи 10 см від кореня, особливу увагу приділити кінчикам волосся. Витримувати на волоссі не потрібно.

Волосся зволожує нормально, але ніякого ефекту ВАУ немає. Стандартний кондиціонер для волосся. Проблему сухості волосся вирішити з його допомою мені не вдалося. При помірному використанні (2 рази на тиждень) вистачає на кілька місяців. Повторно не куплю, можна знайти кращі засоби в ту саму вартість. Хоча, відгуки у бальзама гарні. Можливо, просто моє волосся його не оцінило.

__________

Веганський бальзам-ополіскувач для волосся

"Арганова олія" Herbal Essences Repair Argan Oil Vegan Conditioner

Спроба відновлення волосся веганською формулою
Спроба відновлення волосся веганською формулою
Спроба відновлення волосся веганською формулою
Спроба відновлення волосся веганською формулою