Гідрофільна олія знахідка для моєї ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ а до сонцезахисту маю зауваження(
Місяць користування цими продуктами МІЙ ЧЕСНИЙ ВІДГУК
Сонцезахист на хімічних фільтрах нажаль подразнює мою шкіру на лікуванні акне(
до цього користувалась від Babe на фізичних і він чудово підходив лишень перші 15 хв відчувався на шкірі. про нього у мене є відгук з фото, можете оглянути на сторінці.
beauty of joseon сонцезахист має для мене свої плюси та мінуси
+ я його не поновлюю
+ два пальці комфортно наносяться, не потрібно більше чи менше. Два пальці якрас ідеально для цього сонцезахисту на обличча та шию
+ після нанесення не відчувається плівкою чи кремом на шкірі, впитується за 5 хв
- у мене шкіра на лікування, відповідно у вечері є активи, відповідно зранку є відновлення(маю про нього допис) і на відновлення наношу цей спф і він ПОДРАЗНЮЄ мою шкіру, це через хімічні фільтри, я була готова до цього і знала що вони можуть себе так поводити. поковання не сильні та тривають 1-2 хв, але при нанесенні всеодно відчуваються
На руці Спф та гідрофільна рлія
Гідрофільна олія
тут засіб беззаперечний, це моя перша гідрофільна олія і моїй проблемній шкірі вона підійшла ідеально.
додаю два фото
1 до олів додада 3 каплі води і вона одразу емольгувалась
2 легенько це змішала і вона стала ніжним молочком
Вона не жирнить, не лишається на шкірі після змивання
Макіяж змиває одразу навіть водостійку помаду яку за день ніщо не стерло. це однозгачно мій фаворит
Коментарі (0)