Гідрофільна олія знахідка для моєї ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ а до сонцезахисту маю зауваження(

Гідрофільна олія знахідка для моєї ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ а до сонцезахисту маю зауваження(

Сонцезахист на хімічних фільтрах нажаль подразнює мою шкіру на лікуванні акне(

до цього користувалась від Babe на фізичних і він чудово підходив лишень перші 15 хв відчувався на шкірі. про нього у мене є відгук з фото, можете оглянути на сторінці.

beauty of joseon сонцезахист має для мене свої плюси та мінуси

+ я його не поновлюю

+ два пальці комфортно наносяться, не потрібно більше чи менше. Два пальці якрас ідеально для цього сонцезахисту на обличча та шию

+ після нанесення не відчувається плівкою чи кремом на шкірі, впитується за 5 хв

- у мене шкіра на лікування, відповідно у вечері є активи, відповідно зранку є відновлення(маю про нього допис) і на відновлення наношу цей спф і він ПОДРАЗНЮЄ мою шкіру, це через хімічні фільтри, я була готова до цього і знала що вони можуть себе так поводити. поковання не сильні та тривають 1-2 хв, але при нанесенні всеодно відчуваються

Гідрофільна олія

тут засіб беззаперечний, це моя перша гідрофільна олія і моїй проблемній шкірі вона підійшла ідеально.

додаю два фото

1 до олів додада 3 каплі води і вона одразу емольгувалась

2 легенько це змішала і вона стала ніжним молочком

Макіяж змиває одразу навіть водостійку помаду яку за день ніщо не стерло. це однозгачно мій фаворит