Mila__Mi

Пудрові тіні від Golden Rose 🌹 Фото до/після.

Пудрові тіні від Golden Rose 🌹 Фото до/після.

Як нам дівчатам важко вибрати гідний продукт для оформлення наших брів, щоб гарно виглядало та стійко трималось 💪🏻 Адже брови роблять наш погляд більш виразним (і частіше саме на них ми робимо акцент в макіяжі).

Трохи передмови:

Вперше спробувала цю відтінкову пудру від Golden Rose у 2018 році, на той момент оформлювала брови тінями/або олівцем і вирішила, що хочу спробувати щось нове.

Так ось, ця малютка зі мною вже 5 років (точніше це вже друга). За цей час яких оформлялок для брів я тільки не спробувала: різні тіні для брів, олівці, маркер для брів, відтінкові гелі і все одно поверталась до неї. Чому? Давайте по порядку.

Пудрові тіні від Golden Rose 🌹 Фото до/після.

Пудра знаходиться в маленькій коробочці. Компактна 2,5 грама (в пластиковому футлярі) і вміститься в будь-яку сумочку/косметичку.

В наборі є пензлик, але він жахливої якості і толку від нього ніякого, тому він пішов на смітник 🚮 Але я впевнена, що у кожної дівчини вдома є скошений пензлик.

Кришка легко відкривається і закривається з характерним клацанням.

Оскільки я русява то вибрала собі пудру в 104 відтінку і вона мені ідеально підійшла. Відтінок за кольором нагадує мені латте макіато. Має холодний, коричнево-сірий підтон. Не рудить. На сайті ви зможете підібрати для себе потрібний відтінок 👌🏻

Потім вже наношу цю відтінкову пудру, моделюючи форму брів і заповнюючи порожні місця. Наноситься на пензлик вона легко (її потрібно зовсім небагато), розтушовується також дуже легко. На шкірі відчувається немов шовк. Пігментація чудова, можна робити брови світліше, або інтенсивніше за кольором + вона не осипається.

Для порівняння фото до/після. Як можете побачити, різниця дуже відчутна. Виглядає як пудрове напилення 👍🏻

У пудри дуже гарна стійкість, чудово тримається впродовж дня, не стирається. Навіть якщо ви випадково зачепите брів рукою, пудра не зітреться, хіба що, волосинки походять у різні боки (але для цього є закріплюючи гелі).

У порівнянні з тінями для брів хочу відмітити те, що пудра виглядає більш ніжніше і природніше + стійкість в рази краще. До того ж засіб дуже економічний у використанні. Бюджетна ціна і гарна якість. Однозначно рекомендую спробувати 🤎