Хіт серед тональних основ 2023 року…
Та чи став він хітом для мене?
Maybelline super sщay. Тональний тінт з вітаміном С. Скрізь так багато реклами про нього...
Його порівнюють з тональною сироваткою L'Oréal. Але, на мою думку, тут не доцільне порівняння. Це дві практично однакові за рейтингом і ціновою категорією фірми. Тональні коштують однаково. Якщо порівнюють і шукають аналоги NYX I Dior, чи Catrice I Charlotte Tilbury- то так. А тут...якось дивно.
Одним словом, якщо вже відштовхуватись від цього- це зовсім різні продукти.
L'Oréal мені підійшов ідеально, для літа якраз👌. Шкіра з ним сяюча, нема маски, він класно перекриває, при цьому не відчутний на лиці. Єдиний мінус- тільки 2 відтінки.
Детальний огляд тут https://club.makeup.com.ua/post/13043/.
З Maybelline все по іншому. Він дуже важко наноситься і розтушовується. Його видно і відчутно на обличчі. Він провалюється в пори і створює ефект апельсинової шкірки ( якої в мене нема і з жодним тональним такого не було). Найбільш помітно це на камері.
Тон шкіри вирівнює, так...але сильно пачкається, скатується...якщо надіти окуляри...то це взагалі провал.
Виробник заявляє, що він не комедогенний ( не знаю чи так, але користувалася ним 2 дні... і мене сильно пообсипало; маю надію, що на фоні стресу, а не через нього🤔). Від нього в захваті, бо він класно підсвічує шкіру. Тут я теж думаю, що тональному не обов'язково цим займатися...це робота хайлайтера.
Єдиний плюс - тут більше 6 відтінків, є що вибрати. Зі своїм я попала в яблучко- мені він підійшов ідеально.
Він не такий рідкий, як Loreal, його потрібно менше.
Я його дуже хотіла спробувати- спробувала- тепер знаю, що більше не куплю. Та все ж використаю його до кінця...можливо восени чи зимою з ним буде комфортніше.
Якщо закривати очі на недоліки, приділяти більше часу розтушовці... то до нього можна знайти підхід...але чи варто? Коли є ідеальні тональні...
Але є й гірші і дорожчі за нього ( спираючись на гіркий досвід з Lancôme). Тому, все таки, дам йому ще один шанс...
Коментарі (0)