Євгенія 👩

Це мала бути антирекомендація, але я прочитала допис про метод ПРЕ-ПУ👌

Це мала бути антирекомендація, але я прочитала допис про метод ПРЕ-ПУ👌

Всім привіт

З усіх бюджетних доглядів для волосся мені найбільше підходить Elseve, моє волосся ну дуже позитивно на нього реагує✌️. Коли на ринку з'явилися нові фіолетові баночки Elseve з гіалуроновою кислотою мені дуже хотілося щось спробувати з цієї серії. Але, я вже спочатку знала, що будь-який продукт з цієї лінійки мені не підійде, тому що у мене волосся сухе, але далеко не тонке і зовсім не потребує об'єму. Однак, цікавість перемогла здоровий глузд і пів року тому я все ж таки купила бальзам-філер з гіалуроновою кислотою.

Дива не трапилося, бальзам мені не підійшов, він відмінно зволожував, робив волосся м'яким і приємним на дотик, але візуально це виглядало огидно + волосся дуже сильно пушилось, я була як кульбаба.

Тому, бальзамом я користувалася вкрай рідко, але викидати його було школа і як виявилося недаремно).

Нещодавно я прочитала допис Вікторії🌹 про зворотній метод миття волосся і вирішила по її методу помити волосся з використанням бальзаму-філеру від Elseve, ефект виявився ну дуже гарним, так шо Вікторія дала друге життя цьому бальзаму).

Ось допис, дуже цікавий: https://club.makeup.com.ua/post/15307/

Розповідаю детальніше і про все по порядку👇

Бальзам представлений у класичному флаконі із пластику. Кришка відкидається, флакон закриває міцно, сама по собі не розкривається.

Отвір-дозатор економічно виділяє засіб у необхідній для використання кількості. Не "плюється" і не забивається.

Об'єм: 200 мл, витрата в міру економічна, залежить від довжини та густоти волосся.

Бальзам має легку, кремову консистенцію та дуже приємний лавандовий колір. Текстура м'яка, пластична, без липкості та жирності.

Аромат насичений, приємний. Він косметичний із фруктовими нотками. На волоссі тримається стійко і довго, але аромат парфуму не перебиває.

Спочатку, я мила волосся класичним способом: 2 рази шампунь, потім трохи підсушувала волосся рушником та бальзам-філер. Тримала його на волоссі 2-3 хвилини і змивала.

Бальзам добре розподіляється по волоссю, не тече. Відмінно вимивається теплою водою з першого разу. Вже в процесі змивання волосся ставало дуже м'яким і приємним на дотик.

Волосся я завжди сушу феном, природний метод сушіння зовсім не для мене).

У процесі сушіння, мені дуже подобалося яке волосся було на дотик - м'яке, зволожене, гладке.

Однак, зробивши укладку, отримувала склеєні кінчики і нікому не потрібну пухнастість кульбаби.

Ефект зовсім не радував, оскільки за відчуттями волосся було супер-приємним, а візуально це виглядало дуже далеко від ідеалу.

* В принципі, я не мала жодних претензій до цього бальзаму, сама винна, тому що купила продукт, який не підходить для мого типу волосся, але все ж таки чекала дива, якого не сталося).

Так, мій бальзам стояв без діла майже пів року, а потім зі мною стався метод ПРЕ-ПУ)

Як і більшість дівчат, я дізналася про метод ПРЕ-ПУ з тик-току. Звісно, вирішила спробувати. Перший тест був за такою схемою: спочатку бальзам або маска, змиваємо, миєму волосся шампунем 2 рази.

Замість вау-ефекту, яким так захоплювалися дівчатка в тик-току, я отримала суху солому, яку неможливо було розчесати.

Так і не дійшовши до процесу сушіння, я просто перемила волосся класичним способом і забула про метод ПРЕ-ПУ, як про страшний сон).

Але тут з'явилася Вікторія зі своїм методом ПРЕ-ПУ, і я вирішила ним скористатися.

Суть полягає в тому, щоб спочатку нанести на вологе волосся бальзам/маску, потримати 2-3 хвилини і не змиваючи її, нанести шампунь і добре промити волосся.

Як ви вже зрозуміли, моїм бальзамом став L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump. В парі з ним я використовувала різні шампуні: Nioxin System 6, Elseve "Повне відновлення 5" та Dapper Dan, але ефект був однаково хорошим:

  • Волосся добре розчісувалося, як у вологому, так і сухому стані.
  • Стало м'яким, гладким, розсипчастим. Важливо відзначити, що не було тієї самої пухнастої кульбаби, волосинки лежать одна до одної).
  • З'явився гарний блиск і перелив на сонці.
  • На дотик локони стали супер-м'якими.
  • Кінчики не склеїлися, а навпаки стали живішими, доглянутішими.

У результаті, тепер я користуюся бальзамом-філером кожне миття волосся, та й методом ПРЕ-ПУ). Не скажу, що я повністю перейшла на такий спосіб миття, але точно використовуватиму його регулярно, так як ефект приємно здивував).

* На жаль, після завантаження, відео дуже втратило якість, але я сподіваюся, що хоч трохи ви зможете вловити ефект).

Дякую за увагу та окремо дякую Вікторії за круту пораду💕