Олена В

Покупки на мейкапі за липень

Найвдаліші покупки за липень на мейкапі!

Отже,

1. Молочко для зняття макіяжу Dr. Sante. Для мене найкращий варіант для зняття будь-якого макіяжу та санскріну (гідрофілки мені не підходять взагалі). Беру вже не перший рік. Не підводило ніколи. Два рази змиваю макіяж молочком,один раз пінкою. Ніяких забитих пор і висипів. Чиста та головне зволожена шкіра без камедонів,алергії та сухості. Плюс пахне нехімозним огірком)

https://club.makeup.com.ua/post/14487/

2.Garnier Skinactive розпарююча маска. Дуже вдала знахідка(дякуючи відгукам на мейкапі) ,бо для мене гарно працює разом зі у/з скрабером. Але і без скрабера непогано діє. Для тих,у кого комбінована шкіра-це знахідка. У мене нормальна,але маска підходить прекрасно. Ніяких неприємних відчуттів,тільки тепло при нанесенні і чистіша шкіра після. Ні стягнення,ні сухості після,як наприклад після будь-яких глиняних. Зі своєю функцією справляється на ура. І економічна,бо вистачає на багато разів.

3. Санскрін з Японії Sun Bears Active 50+ мені теж підійшов майже ідеально. Ніякого білого фінішу, жирного блиску по 20 хвилин після нанесення,якихось реакція на нього шкіри. Лише комфортні відчуття,матовість (як на мене навіть занадто), невагомість на обличчі . Навіть трохи охолоджує. Чому я про нього не взнала раніше,еххх(((.

https://club.makeup.com.ua/post/14928/

4.Nivea нічний крем "Енергія молодості" 35+. Це був мій улюблений нічний крем останні роки. Але в цьому місяці майже ним не користувалася. Хоча він непоганий. Легкий, тане на обличчі. Заспокоює,бо в складі є пантенол. Бюджетний. Звичайно зі зморшками не бореться,але заспокоює та зволожує і це вже не мало.

https://club.makeup.com.ua/post/10584/

5.Натуральний гель для душу "Оксамитова шкіра" з екстрактом зеленого чаю Comex Ayurvedic Natural

Це моя друга покупка продукції цього бренда. Перша була невдалою (шампунь). Цей гель ще не тестувала,але запах трав сподобався. Купила спеціально в свою подорож. Хотілось щось нейтральне,маленьке та натуральне. Відгуки у нього класні,отже думаю не розчарує.

6. Крем-мило "Зволожувальний крем" Миловарні традиції Ti Amo Crema

Перший раз беру. Теж ще не тестила,але відгуки і аромат самого мила сподобалися.

7. Bless Beauty Diamond Shine Liquid Glitter Глітер для обличчя й очей реально яскравий. Я взяла 05 колір. Він відрізняється від картинки. Це мікс золотого пісочку і легкого рожевого пігмента. Колір до вподоби. На цей колір ще й ціна була знижена,беріть не пожалкуєте. Не осипається за цілий день сяє як зірка чи діамант,не відпечатується на верхньому оці як це іноді буває,швидко засихає та легко змивається. Прекрасний варіант,щоб сяяти останній місяць літа!

8. І найкраще зі списку: Пептидна сироватка з матриксілом і аргіреліном Cos de BAHA Peptide Serum With Matrixyl 3000 & Argireline

та Антивіковий пептидний крем для обличчя Cos De BAHA M.A. Peptide Cream

Це дійсно пушка-бімба і взагалі ульот. Я користуюся декілька тижнів і вже бачу результат на своїй 40+ шкірі. Готую окремий огляд про них,бо це треба кожній дівчині в косметичку. Вибір пав на сироватку дякуючи Мейкапклубу. Не пожалкувала ні разу. Це комбо дійсно підтягує овал і дуже маленькі зморшки вже прибрав. Сама в це не вірю,але це так! Я зі своїми мілкими зморшками на щоках біля носу борюся років 6, і ніщо їх ніяк не брало. А ця сироватка і крем подіяли)))Ідеальна комбінація за бюджетні гроші. Моя шкіра,яка відторгає все нове,сприйняла на ура.

Дякую за увагу!