Zhukovka

Сьогодні без огляду на косметику ❤️

Сьогодні без огляду на косметику ❤️

Це Я 🌸 І я хочу висловити подяку всім дівчаткам та команді Make Up Club за те що ви є!

Перебуваючи в декреті я трохи відстала від Beauty новин та новинок. Цікавилась здебільшого доглядовою дитячою косметикою та літературою . Місяць тому натрапила на пост про 5 літніх лайфхаків та вирішила прийняти участь і хоч не виграла собі подаруночок, про те знайшла місце , де корисно та цікаво в одночас. Я не шанувальниця інстаграм , якщо чесно, бо не люблю ділитись власним життям , але такий кайф ловлю від дописів тут ❤️ це щира правда ! Мені так подобається,що висловивши свої враження ти можеш принести користь , навчити чомусь новому і навчитися самій. Настільки надихають мене яскраві мейки дівчат , ідеальні стрілки, гладеньке волосся, доглянуте обличчя! (Я кожного дня поповнюю кошик і хочу купити просто все😃) Такі всі різні і в цей же час на одній хвилі ! Я дізналася, що є безліч українських брендів , які в такий тяжкий час знаходять сили, щоб радувати нас та підтримувати економіку нашої Незламної !🩵💛
Україна неймовірна !🇺🇦 Українки найгарніші !💃 Нам є чим пишатися 🔝

Я приємно вражена , що знайшла місце , де немає негативу ❗️Навіть коли виграєш не ти , ти радієш ! Бо дівчата дійсно створюють щось космічне і це не має залишатись без уваги !
Окрема подяка для Make Up за розіграші , за подарунки , за натхнення і за такий Barbie World 💝

Я довго думала чи публікувати тут свої думки, але все ж таки наважилася. Просто знайте,що кожна із вас надихає ♥️

*Із пропозицій я б хотіла додати відео відгуки або просто дописи про те , як обирають переможниць і за якими критеріями оцінювали ту чи іншу роботу. На що звернути увагу наступного разу іншим дівчаткам і тд. Я думаю, що це буде дуже цікаво для всіх учасниць.

Всім миру і краси, ваша Zhukovka 🌸