krislemly

Ідеальне поєднання для мого волосся👩

Ідеальне поєднання для мого волосся👩

Привіт-привіт!)

Сьогодні хочу розповісти про догляд за волоссям. Способом спроб та помилок, я знайшла для себе ідеальну комбінацію засобів для волосся. Це шампунь та філер Lador. Взагалі я вже писала відгуки на ці засоби і вони залишили після себе неоднозначні враження. Але все змінилось після того як я спробувала використовувати їх разом.

Обʼєм: 150ml (представлений ще в обʼємі 900 та 530ml).

Ціна: 170 грн.

Виробник: Корея

Склад: у цьому шампуні немає парабенів та жодного силікону.

Консистенція, запах: консистенція дуже приємна, густувата, трохи гелева. За рахунок цього витрата досить економічна.

Враження від шампуню: достатньо пінится, гарно промиває, але я намилюю волосся двічі. В нього дуже мʼяка дія, шкіру голови не сушить та саму довжину теж.

Об’єм: в мене 150 мл, є ще колбочки по 13 мл.

Ціна: 400 грн.

Колір прозорий, без будь-яких відтінків та вкраплень. Як вода.

Консистенція: ніби звичайна вода. Але все змінюється при застосуванні (коли філер змішується з водою, він набуває текстури маски).

Аромат проявляється, як тільки ви відкриваєте упаковку – спирт, хімозність.

Склад: він досить хімічний. Спирт у складі може насторожувати. Гідролізований кератин – потужний відновлюючий компонент. Він, наприклад, якщо використовувати часто, може провокувати сухість та ламкість волосся.

Отже після того як я вимила волосся шампунем ~ висушують його на 90% ~ змішуємо в ємкості (головне в НЕ металевій) філер з водою в пропорції 1:1 ~ наносимо рівномірно отриману маску на волосся, гарно розподіляючи ~ витримуємо на волоссі 30-40 хвилин під пакетом та рушником, можемо додатково прогріти феном ~ змиваємо водою.

Результат: волосся стає просто ідеальним, воно лежить одним полотном, волосинка до волосинки, зволожене, блискуче, кінчики виглядають дуже охайно (навіть якщо додатково не наносити незмивашку). Волосся не плутається, розчісується дуже легко. Волосся максимально розгладжене.

Загалом виходить такий ефект ламінування на мінімалках.

Щоб не бути голослівною додаю фото волосся після використання цього дуету (волосся на другий день після миття).