wowmom

Перший досвід користування маркером для стрілок, після якого я повернулась до звичайних підводок.

Перший досвід користування маркером для стрілок, після якого я повернулась до звичайних підводок.

Привіт, красуні!

Стрілки я малюю, мабуть, років з 13. Спочатку це був олівець Чарівниця, який треба було наслинити, щоб отримати чорний колір.

Цікаві були часи:-)

Потім в хід пішли рідкі підводки від Ffleur з фетровим накінечником. Не скажу, що це дуже вдалий досвід, але, якщо сильно захотіти, щось нормальне може і вийти.

А потім я спробула звичайні рідкі лайнери з пезлем, і нарешті, навчилася малювати красиві графічні лінії.

Але я дуже багато чула, що зручніше за все, використовувати для цих цілей маркери. І моїм найпершим маркером був Eveline Precise Brush.

Перший досвід користування маркером для стрілок, після якого я повернулась до звичайних підводок.

Зазвичай, маркери мають фетровий кінчик, який інколи може підсихати при використанні.

У Eveline Precise Brush замість фетра, форсовий пензель, який дуже щільно набитий.

До речі, Eveline були першими у серед бюджетного сегменту, яки стали викупскати лайнери у такому форматі. Раніше маркер з пензлем був тільки у Artdeco та у Physicians Formula.

Пензель гнучкий та маневрений, і ним дійсно зручно фарбувати стрілки, але мені все одно більш подобаються звичайні рідкі підводки.

Eveline Precise Brush не боїться води, і не тріскається на очах на протязі дня. Лайнер має глянцевий фініш, що мені не дуже подобається, але не критично.

А що дійсно критично, так це те, що не завжди він гарно малює по шимерним тіням. Доводить декілька разів фарбувати одну і ту саму лінію, щоб отримати щільний колір. Саме цьому, мені стрілка все одно здається не ідеальною.

І ще момент.

Я двічі купувала цю підводку, і двічі отримувала різну якість.

Перша прийшла майже суха, погано малювала, і дуже швидко закінчилася, а лайнер з іншої партії був вже нормальним, та мав насичений чорний пігмент.

Отака лотерея, друзі мої, тому і такі у людей неоднозначні відгуки на підводку. Бо я сама впевнилась, що від партії теж багато залежить.

Тому я повернулась до своїх улюблених рідких лайнерів, якими мені і зручніше користуватися, і я завжди отримую класний результат.

Дякую за увагу 😘