YuliHrytskoff

Сумка візажиста, зі знімними косметичками "Roll & Go" MAKEUP

Сумка візажиста, зі знімними косметичками "Roll & Go" MAKEUP

Я належу до того (занудного😇) типу людей, які люблять порядок завжди і в усьому! Кожна річ повинна бути акуратно поскладаною і мати своє чітке місце… Тому різного роду органайзери, коробочки, косметички – то моя величезна пристрасть!

Це ж стосується і косметики. Я дуже люблю, коли вона посортована по групах, наприклад, окремо – косметика для губ, окремо – для макіяжу очей і т.д. У мене колись була косметичка, яка мала велику кількість окремих відділень і це дозволяло зберігати косметику в ідеальному для мене порядку. Але речі вічно не служать і вона у мене, на жаль, вже «зносилася». Тому я довгий час була в пошуку аналогічної косметички, але нічого путнього не могла знайти. Якось, переглядаючи асортимент косметичних аксесуарів на Мейкапі, я побачила Сумку візажиста зі знімними косметичками "Roll & Go" MAKEUP і зрозуміла, що це саме те, що я так давно шукала! Тому хочу розповісти про неї більш детально.

Сумка візажиста, зі знімними косметичками "Roll & Go" MAKEUP

Дизайн сумки-косметички не тільки дуже стильний, але й мега функціональний! Сумка має прямокутну форму, виготовлена із доволі міцного матеріалу чорного кольору, тверда та гарно тримає форму. На лицьовій стороні – логотип бренду. Закривається на липучки. Має дві ручки, завдяки яким її дуже зручно переносити, або ж підвішувати за один бік (наприклад, у душі). Розміри сумки-косметички - 2 x 14 x 28 см, в розгорнутому вигляді -59 см.

В середині сумки знаходяться 4 окремих косметики, які закриваються на блискавку та кріпляться до сумки за допомогою липучок (вони зйомні – їх можна відчіпляти від основи та носити окремо). Внутрішні косметички виготовлені із прозорого матеріалу (швидше за все – плівка ПВХ), в міру м’які. Дуже зручно, що зйомні косметички саме прозорі – добре видно, що в них знаходиться і не потрібно почергово відкривати кожну косметичку, щоб знайти потрібну річ.

Косметичка надзвичайно містка! У ній помістилася вся моя декоративна косметика! В принципі, її у мене не так вже й багато (відносно… тільки саме необхідне для мене), але навіть після заповнення косметички тим, що є, ще залишилось достатньо місця для майбутніх поповнень.

Наприклад, в одну зйомну косметичку я поклала 8 помад, 1 бальзам для губ, 8 олівців; в іншу – 2 палетки тіней, 2 туші, 9 олівців/підводок різних діаметрів; в третю зйомну косметику – 2 палетки рум’ян, коректор, тональний крем; в четверту – пензлі для макіяжу, щіточки, точилки, аплікатори для тіней.

При цьому, косметичка стала заповненою приблизно наполовину. Найбільш заповнене відділення із косметикою для макіяжу губ.

Ну і на фото – косметичка в заповненому вигляді.

До плюсів віднесу:

1) перш за все, це місткість – в неї поміщається ну дуууже багато косметики!

2) виготовлена із міцного (надіюсь, і довговічного) матеріалу;

3) наявність всередині окремих зйомних косметичок, завдяки яким всю косметику можна посортувати по групам;

4) стильний дизайн, функціональність, ергономічність.

Незважаючи на велику кількість плюсів, мінуси, на жаль, в ній також присутні. До них віднесу:

1) не якісно прошиті внутрішні косметички – там, де починається блискавка –залишено отвори, крізь які можна пропхати палець (і це на кожній косметичці);

2) три блискавки на внутрішніх косметичках відкриваються в один бік, а одна – в протилежний (в мого внутрішнього перфекціоніста від такого починає смикатися око!);

3) трохи торочиться тканина (особливо добре це видно на ручках косметички);

4) на швах стирчать ниточки.

Загалом, косметичка мені дуже сподобалась, адже вона надзвичайно вмістка, зручна і функціональна! Але не зовсім охайне виконання (шви, нитки, блискавки) – підпорчують загальне враження від речі! Хотілося б, щоб MAKEUP більш прискіпливо віднісся до якості своїх аксесуарів… У мене 4 сумки-шопери від Мейкапу – то якість у них просто шикарнєйша! Я ношу їх вже роками, перу, навантажую їх по повній – а вони все в такому ж вигляді, як і одразу після покупки! Купляючи сумку-косметичку, я надіялась, що у неї буде така ж якість, як і в шоперів, але, на жаль, якість в неї трішки гірша. Але все не критично, дана сумка-косметичка варта уваги і покупки однозначно!