Strange Love

Набір-мрія: Усе для здорових нігтиків

Набір-мрія: Усе для здорових нігтиків

Засоби Shelly давно у моєму арсеналі. Нещодавно я отримала змогу протестувати ще кілька засобів для педикюру та манікюру від цього бренду. Далі - короткий огляд та перше враження

Олія для нігтів і кутикули Shelly Nail & Cuticle Oil – це чудовий засіб для догляду за нігтями та кутикулою. Олія має легку текстуру сухого масла, швидко вбирається та не залишає липкого чи жирного шару. Вона має приємний ягідний аромат. Кутикула стає м’якою та гладкою, до того ж пальці дуже приємно пахнуть.

Скраб від Shelly – ще один хооший засіб для догляду за шкірою рук і ніг. Він має ніжну, слаймоподібну тягучу текстуру. А ще хочу відзначити шикарний аромат, як у парфумів! Скраб містить дрібні абразивні частинки, які ефективно видаляють ороговілі клітини шкіри, залишаючи її м’якою, гладенькою та зволоженою. Скраб також містить алантоїн, який має заспокійливу та регенеруючу дію, екстракт муцину равлика і масло каріте, яке живить і зволожує шкіру.

Я використовую Дезодоруючий засіб для ніг пролонгованої дії з фарнезолом Shelly протягом останніх кількох днів і дуже задоволена результатами. Засіб ефективно усуває неприємний запах після цілого дня у кросівках і запобігає його повторній появі. Віддушка приємна, не з категорії свіжих, проте це точно аромат чистоти. Я рекомендую цей засіб всім, хто страждає від надмірної пітливості ніг і неприємного запаху.

Гідрогелева маска для рук з пелюстками троянди Shelly – засіб для зволоження та омолодження шкіри рук. Маска містить гідрогель, який утримує вологу в шкірі, а також пелюстки троянди, які дарують приємний аромат.
Маска дуже проста у використанні. Змішайте її згідно з інструкцією та нанесіть її на чисті руки на 15-20 хвилин, а потім зніміть суцільним шаром без змивання. Після нанесення маски шкіра рук стає значно м'якшою, особливо на кісточках.

Шкарпетки просочені емульсією, яка містить екстракти рослин, які мають пом’якшувальну, зволожуючу та протизапальну дію. Шкарпетки дуже прості у використанні. Просто надягніть їх на ноги на 20 хвилин і насолоджуйтесь! Після закінчення часу зніміть шкарпетки та видаліть зі шкіри залишки емульсії. Як на мене, таке глибоке зволоження та розмочення - обов'язковий крок якісного педикюру. Буду поєднувати їх зі своїм улюбленим "рідким лезом" для ідеально м'яких стоп.

Сироватка містить натуральні інгредієнти, такі як олія жожоба, вітамін А та вітамін Е. З нею нігтики виглядають ще більш доглянутими: після вмирання в пластину, нігтики починають блистіти так, наче вони наполіровані. Про укріплення говорити рано: перші результати зміцнення мені слід чекати через кілька місяців. Проте декоративний ефект та зволоження кутикули я отримую вже зараз.