alena.rosee

Новинки GlamBee My Wings 🦋 та LCF 🥝

Новинки GlamBee My Wings 🦋 та LCF 🥝

GlamBee досить бюджетний , але якісний і цікавий бренд, вони завжди випускають прикольні колекції, аромати, навіть гель-лаки. Все що я пробувала цього бренду - мені сподобалось (палетки для контуру, туш, пудри, тональними, тіні желе), а пудра з спф25 то взагалі любов і гарна заміна дорогим пудрам .

У LCF продукти для мене 50/50, є цікаві, є не дуже, тіні-желе то улюблений продукт )

  1. 🦋 Палетка тіней велика - сподобалась якість , але найбільше гарні глітери і відтінок white glow. Глітери неймовірно переливаються як райдуга , а відтінок white glow має хороше нанесення, такий пластичний , легке тепле сяйво , але без жовтизни. Можна використовувати як хайлайтер і під бров буде гарно .
  2. 🦋 Рідкі Румяна , тон 1. Пахнуть виноградом 🍇 приємні , схожі на ламель чи лнпро, тушуються легко , від непомітного румянцю до насиченого кольору. Сподобались !
  3. 🦋 Хайлайтер рідкий, тон 2. Має дуже легку текстуру , запаха майже не має, розподіляється дуже делікатне сяйво, я люблю більш виразні хайлайтери. Але , не підсушує шкіру, як це можуть робити рідкі засоби для сяйва. Якщо любите непомітне сяйво , можна брати та як варіант додавати до тональної основи.
  4. 🦋 Олія блиск , є в двух відтінках, пахне солоденько, в тюбику повно голографічних метеликів))) олія наче не тінт, додаткового відтінку не дає.
  5. 🦋 Парфум з цієї колекції - пахне приємно солоденько, ягідними льодяниками 🍭

У LCF багато новинок , але така спека , що сфоткала декілька )

  • Палетки фруктові 🍇 фіолетова нагадує закос під Худу неон си щось таке, а Ківі 🥝 такі були у Мейкап революшн.
  • Масло для губ , такі є у бренда з тінтом, тут додали ще блискітки 🍊
  • Масло стік з шимером (нема на фото, забула сфоткати) дає тільки жирний блиск і всього декілька блискіток , не зрозуміла засіб 🤷🏼‍♀️

там було ще багато різного , але подивлюсь в наступний раз 😉

З Глем бі зацікавила палетка , а саме глітери (там є ще одна , тестер не знайшла) та румяна.