Alina_Demchenko

PURPLE RAIN: рожево-фіолетовий настрій з палеткою від Lovely

PURPLE RAIN: рожево-фіолетовий настрій з палеткою від Lovely
PURPLE RAIN: рожево-фіолетовий настрій з палеткою від Lovely

Пам'ятаю момент, коли в масс маркеті почали з'являтися якісні палетки тіней з яскравими кольорами. Це для мене було просто неймовірним дивом. Тому ця палетка, стала початком мого світу яскравого макіяжу.

Перейти з нюду до чогось рожевого, було трошки складно, але я швидко забула про старе кохання і перейшла на сторону Pink ( стала Барбі до того як це стало мейнстрімом).

Насправді палетка від Lovely не є якимось проривом. Вона майже повністю повторює палетку від Huda( не якістю, гаммою). Я навіть бачила точнісенько такі палетки і у інших брендів. Про свою я дізналась від однієї української блогерки, яка і надихнула мене на мої міні експеременти.

Палетка від Surprise Me Eyeshadow Palette Violet Field - тіні 9тки. Дзеркала або пензлика нема, але для мене це більше плюс.

Тіні мають декілька фінішів, доволі пігментовані. Дуже сподобалась якість матових відтінків.

PURPLE RAIN: рожево-фіолетовий настрій з палеткою від Lovely

Як я вже говорила, тіні мають декілька фінішів:

  • Матові. Їх у палетці три відтінки. Вони гарно пігментовані, дуже м'які, мені вони навіть здаються вологими ( не знаю як інакше описати свої відчуття). Найтемніший відтінок, хоча і має в собі сливову гамму, але уходить в шоколадно коричневий. Але якщо чесно, мені такий відтінок довподоби, так як завдяки коричневому підтону - він не плешеивить. Інші два відтінки: рожевий і фіолетово рожевий. Мають таку саму текстуру, гарно тушуються, можна нашаровувати. Часто робила макіяж з одним відітнком. Виглядало доволі соковито і легко
  • Сатинові (металик). Їх у палетці три(хоча один на повіці виглядає більш як металик). Вони другі у кожному ряді. Доволі пігментовані ( світло рожевий так особливо), м'які, на пальці гарно переносяться, на повіку також непогано(окрім другого відтінку в другому ряді - він наче дитя металика і спаркла). Я не сильно люблю переносити такі сяючі відтінки пензлем, тому не можу сказати що до цього. Єдине що, наношу світлий у куточок маленьким пензликом - гарно передає колір.
  • Спаркли. Їх теж три і вони хоча і найкрасивіші відтінки, але і найскладніші. По перше на голій повіці вони виглядають не дуже, розкриваються прекрасно лише на яскравій або темній підложці. Ці дуохромні відтінки прекраса цієї палетки і мої фаворити. Завдяки ним, макіяж становиться святковим за секунди.

Стійкість цих тіней залежить напряму від того, як підготовити повіки. Ця палетка, хоча і не така яскрава як би хотілось, але вона бюджетна і має гарну пігментацію. За допомогою її, можно легко створити як денний, так і вечірній макіяж. Як на мене, вона досить легка для використання новачків, таких як я. Для професіоналів, або тих хто тестував дорогі професійні палетки, вона буде нудною.

Думаю що треба якось створити з нею декілька макіяжів - я за нею скучила))