Pilirina 💛💙

Part 2: аналоги Lost Cherry 🍒

Part 2: аналоги Lost Cherry 🍒

Спойлер:

Одразу зауважу, це не абсолютні клони фордівськоі вишні, вони мають одне направлення, але кожен з парфумів індивідуальний і багатогранний. Враховуючи ціну оригіналу Tom Ford, можна суттєво зекономити, як я це і намагалася зробити.

Вишня тут пряна, копчена, тиха. На фордівську не скажу, що дуже схожа, бо та соковита, солодка, а ця обрамлена шафраном. Композиції збігаються у напрямку, але теми різні. Стійкість у Grittі, як на мене, слабкувата, порівняно з Lost Cherry, але сама база дуже цікава. Люблю цей аромат. Він про вишню.

У базі дійсно схожі, але Attar стійкіше. Не варто дивуватися, це ж араби. Attar вишнево-табачний, кальянний, направлення одне - вишневе, гурманське, східне, але тут мені заважає ненависний моїй холодній шкірі уд. Як на мене, прекрасний бюджетний аналог, якщо зрівнювати ціну нішевих оригіналів. Солодкий, компліментарний, довгограючий шлейф. Він гріє.

Тут назва говорить сама за себе.

Навіть спочатку подумала, що розробники аромату не посоромилися вкрасти частину назви у Тома Форда, бо аромати насправді дуже схожі на старті, але потім Lovefest Burning всадився на шкірі смачним вишневим конфітюр з дерев'яшками. Не такий шлейфовий, як Lost Cherry, має люксову стійкість, але смачний. Є мінус - його важкувато знайти в Украіні, а якщо і є, то ціна буде надто завищена, порівняно з европейським ринком.

Не люблю аромати Zara із-за низькоі стійкості. Але Lost Cherry постаралися клонувати достойно - от тут чую яскраву, спілу вишню. Звісно, не стійкий на холодній шкірі, але і ціна відповідна. Направлення те саме. По нотах розділити не можу, але пляшечка швидко скінчилася. Теж дивує зараз на нього ціна в Украіні через посередників.

Зараз у мене, мабуть, вишневи передоз, але дуже хочу поставити Tom Ford Lost Cherry в оригіналу на свою поличку. Не вистачило мені відливанту. Не зараз, повернуся до вишневих ароматів взимку, бо перенасолодилася, чесно кажучи.

А які аналоги Lost Cherry знаєте ви? 🍒

Поділіться, будь ласка!