Iryna Koval

Essence The Grow'n Glow

Essence The Grow'n Glow
Essence The Grow'n Glow
Essence The Grow'n Glow

Супер бюджетний Essence The Grow'n Glow, але нічим не гірший знаменитого Dior Nail Glow Instant French Manicure Effect.

Щоб підкреслити природну красу ваших пальчиків, Essence створили лак для нігтів The Grow'n Glow. Він доглядає за нігтьовою пластиною та надає їй глянцевий блиск. Лак підсилює природній рожевий колір нігтів і виділяє (вибілює) кінчики, такою ж функцією наділений і Dior. Так, за лічені секунди ви отримуєте ефект акуратного французького манікюру, але не за усі гроші світу.

Обʼєм: 8мл

Щіточка: зручна, гарно промальовує біля кутикули.

Цей продукт вразив мене своєю здатністю створити неперевершений французький манікюр за лічені секунди. Він надає нігтям природний рожевий відтінок, який виглядає дуже натурально і доглянуто. Формула швидко сохне, що дозволяє зекономити час. Я вражена тривалістю зносу - мій манікюр залишався чудовим протягом 4-5 днів без потреби в постійних додаткових шарах лаку, зазвичай прозорі лаки тримаються на моїх нігтях без сколів максимум 2 дні.

На сонці лак виглядає яскравішим, начебто відтінок сильніше проявляється. Я б не наносила більше 2 шарів, інакше нігті можуть здаватися злегка фіолетовими, пропадає ефект "здорового відтінку".

Загалом, це один з найкращих лаків, що я пробувала! Відтінок універсальний, виглядає охайно, елегантно та завжди красиво. Це цікава версія класичного прозорого лаку, але з французьким шиком.