Alina_Demchenko

Для любителів кислятинки: Hello printemps Yves Rocher

Для любителів кислятинки: Hello printemps Yves Rocher
Для любителів кислятинки: Hello printemps Yves Rocher

Літом, я не дуже оригінальна у виборі туалетної/парфумованної води. Моїм основним критерієм є наявність кислинки і аромат Hello Printemps - повністю враховує мої побажання. Тож хочу розповісти про мінуси та плюси данного аромату і як відчуваю його.

Доречі, я була здивована, коли дізналась що цей аромат не жіночий, а унісекс ( хоча чому дивуватися, якщо наприклад Lost Cherry або Black Orhid- унісекс).

Це доволі легка туалетна вода, яку я , доволі швидко перестаю вічувати ( хоча інші відчувають). Мені вона подобається тим, що не втрачає свою актуальність не тільки в літку, але підходить восени та на весні.

Аромат зі старту дає нам зрозуміти - тут є цитруси. Вони дають нам соковитість, кислинку, які наче охолоджують нас. Потім я одразу відчуваю смородину, але не лист,а ягоди. Хоча я не полюбляю цю ягоду, але у данній композиції - вона добре грає. В той час коли з'являється смородина, з'являється і якась гірчинка і яскравий аромат свіжої трави. Цитруси стають більш солодкими, але кислинка зберігається. Далі аромат грає монотонно і нема якогось пафосного та гучного шлейфу.

Бренд заявляє, що у ароматі наступні ноти: лист чорної смородину ( більше чую самі ягоди) , цитруси ( чую 100%) , пальмароза( це мабуть вона дає відчуття свіжої зелені), імбир ( він дає гірчинку та додає солодкості цитрусам), рівень ( не чую) та кедр( ні, його тут нема).

Так як в мене було багато ароматів цього бренду, можу сказати - він не супер стійкий, але доволі оригінальний. Він мені спершу здавався моно ароматом і навіть моно - він мене влаштовував. Стійкості і якоїсь бази - мені не вистачає, але цей аромат більше для літа, тому мабуть він такий і легкий. Мене він не душить, як і моє оточення.

Чесно кажучи - не можу згадати щось схоже на нього. Мабуть це через яскраву смородину, яка бере на себе всю увагу.

Цей аромат ідеально підійде для дня і в літню спеку. Для ідеального звучайння весною та осінью - треба вибирати якусь солодку базу під нього. Так він і триматиметься довше, та й заграє по новому.

Для любителів кислятинки: Hello printemps Yves Rocher