wowmom

Така прекрасна та сяюча палетка для комерційних макіяжів. Чи є мінуси?

Така прекрасна та сяюча палетка для комерційних макіяжів. Чи є мінуси?

Привіт, красуні!

Серед всіх великих палеток, які колись випускала пані Худа Каттан, саме Ретроградний Меркурій запав у саме серденько.
Ось, наприклад, New Nude - для мене занадто рожева, Naughty - занадто тепла і червона, Empowered - також дуже тепла і темна (хоча також дуже красива палетка), а в Mercury Retrograde - ідеальне поєднання рожевих, золотистих, та акцентних віддінків. І, звичайно, дуже багато блискіток, які я просто обожнюю.

Тож, сьогодні хочу поділитися своїм враженням про палетку, з якою я вже два тижні не можу награтися, бо вона прекрасна, навіть зі своїми мінусами.

Коли я вперше тримала в руках ретроградний Меркурій, я зрозуміла, за що заплатила 2к+ грошей.
Міцний пластик, все красиво блищить і переливається .

Навіть просто розглядати палетку - задоволення.

Всередині 18 віддінків, різною текстури та формули.
Матові, +- однакової якості, і їх в палетці аж 9 штук.

Сяючі віддінки мають різні характеристики - є прямо щільні металіки, є спаркли, є напівпрозорі топери. І їх також в палетці 9.

Матові шовковисті, чудово тушуються, і навіть з найтемнішим віддінком, який так критикували блогери, в мене проблем не виникло.
Але варто зазначити, що я на собі не люблю темні контрасні макіяжі. Моя історія - це якийсь матовий в складку, сяючий віддінок на все повіко, стрілка, туш, і макіяж готовий.
Тобто особисто моїм вимогам палетка відповідає повністю.

І ще, всі матові віддінки, окрім м'ятного, на шкірі дають рожевий підтон. Тобто коричневий колір, насправді, коричнево-рожевий, лососевий - короловий з рожевинкою.

Я проти цього абсолютно нічого не маю.

Сяючі віддінки реально нереальні, і шалено сяють, особливо, при штучному освітленні. Не зі всіма кольорами однаково просто працювати, але про це детальніше...

Холодний рожевий металік, який абсолютно безпроблемний. Наноситься хоч пензлем, хоч пальцем (щоб яскравіше). Красиво виглядає і як основний колір, і у внутрішньому куточку.

Цей віддінок мені нагадує топер, бо він напівпрозорий, і має більш суху текстуру. В ньому багато маленьких кольорових блискіток.

Сподобався для оформлення нижнього повіка. Щоб розкрити його потенціал на максимум, краще використовувати клей для гліттеру.

Зірка палетки! Шикарний спаркл, в якому просто нереальна кількість сяючих частинок.
Як же він красиво і яскраво виглядає, це просто не передати словами. Особисто в мене, він майже не осипається (ну може зовсім трошки), при умові нанесення на звичайний консилер.

Фантастичний віддінок в палетці, і таких проблемний в нанесенні. В нього темна бруднувата база, і бірюзові блискітки. Єдиний рефіл, який так капризно наноситься, з прогалинами. Це колір акцент, і щоб з ним потоваришувати, треба зробити підложку, нанести праймер, і тільки притаптуючими рухами, намагатися його посадити на місце.

Ще один віддінок, дуже класної якості, кольору шампанського. Він дуже красиво сяє, наче дзеркало (особливо, якщо наносити пальцем). Для якогось весільного макіяжу, або просто денного з родзинкою - перфекто!

Віддінок, який має текстуру, наче пластівці, та який нормально наноситься лише пальцями. Та все одно - він просто космос. В ньому багато маленьких різнокольорових блискіток, які так красиво переливається на сонці. Багато хто полюбляє його використовувати у внутрішньому куточку, але і на всьому повіці він виглядає красиво. Можно його наносити і на клей для гліттеру, тоді сяяння буде просто чарівним.

Віддінок дуохром. Переливається із червоного в помаранчевий. В ньому не так багато сяяння (хоча воно є), як в спарклах, але він дуже елегантно виглядає в макіяжі.

Головне, намалювати стрілку, щоб очі не виглядали заплаканими.

Золотистий шимер-спаркл! Святковий, сяючий, і, головне, безпроблемний. Ступінь яскравості можна варіювати методом нанесення, та в будь-якому разі, він дуже красивий. Один із найулюбленіших віддінків в палетці, бо з ним хоч нюд, хоч на вечірку!

Єдиний сяючий віддінок в палетці, який я поки що не зрозуміла. Це напівпрозорий дуохром, коричневий з зеленими блискітками. Він якийсь сухий та невиразний.

З часом, спробую його ще потестити, та придумати якийсь образ з ним, але поки що я граюсь з іншими віддінками.

Чи є в палетці мінуси? Так звичайно!

Деякі віддінки сухі, та напівпрозорі, блискітки інколи можуть осипатися, майже всі матові мають рожевий підтон.

Та це не відміняє той факт, що кожен макіяж з Ретроградним Меркурієм виглядає розкішно.

Можливо, з нею не так багато варіацій для креативних образів, але для красивого комерційного макіяжу - палетка ідеальна.

По кольоровій гамі, вона наче створена для мене, бо якщо б я створювала палетку, вона б виглядала приблизно так само.

Дякую за увагу 😘