Demchenko Alina

Догляд за шкірою голови і волоссям від Pharmaceris

Догляд за шкірою голови і волоссям від Pharmaceris
Догляд за шкірою голови і волоссям від Pharmaceris

Саме засоби для волосся, у подарунковому боксі - зацікавили мене найбільше. В мене жирна шкіра голови, є проблеми з випадінням волосся, середня густота , посічені кінчики, неслухняне, трохи хвилясте фарбоване волосся ( наче поображала своє волосся по повній 😂😂😂). Авжеж в мене є свої вимоги що до засобів. Мій стандарт - два дні чистого волосся та об'єм.

Скраб для шкіри голови я шукаю доволі довго, бо в мене був фаворит, який нажаль роблять ті "кого не можна називати" ( але Гаррі переміг темного лорда, а ми зробимо це по аналогії). Тому я більш за все ставила саме на скраб, хоча шампунь зацікавив не менше. Як зазначає виробник, там повинен бути вау ефект, який точно повинен закохати мене в цей засіб. Що ж, розповім про своє враження від продукції.

Розпочнемо з шампуня.

Це доволі рідкий засіб з яскраво вираженим ароматом чоловічих парфумів чи шампуню. Я була здивована, що цей засіб навіть не унісекс , а саме "жіночий". Така яскрава віддушка, трошки не сподобалась мені. Хоча я часто користуюсь чоловічими шампунями в літку, але їх аромат не тримається так довго на волоссі. Краще б аптекою вже пахло , як крем чи пінка. На цьому мінуси зікінчилися.

Шампунь доволі рідкий і тому з першого миття, не вдається гарно промити шкіру. Через це - великий розхід засобу. Що робила я ? Я брала свій звичайний шампунь, мила, змивала і вже на другий раз - використовувала цей. Так біло значно краще.

Волосся не плутається, доволі м'яке і зберігається не тільки природня хвилястість, а й додається об'єм, який зберігається навіть при використання фену. Волосся непоганно розчісується, навіть без кондиціонеру, має гарний та здоровий вигляд. Авжеж, якогось супер вау ефекту окрім об'єму я не помітила, але в мене рідко бувають проблеми зі шкірою голови, нема лупи чи свербіжу. Шампунь делікатно і лагідно очищує шкіру голови, інколи залишаючи враження, що наче там і не було його зовсім, але об'єм доказує гарне очищення)))

Що до чистоти волосся - то классика, 2 дні не більше.

Яка ж доля цього шампуню ? Дуже проста - він поїде до мого молодшого брата. Нажаль, в нього псоріаз і йому часто буває складно підібрати засоби для волосся та тіла ( тому якщо хтось зіштовхувався з такою проблемою - я б хотіла почути ваші рекомендації).

Хоча шампунь мені сподобався, але я думаю для брата підійде більше ( банально, він прослужить йому довше, бо навіть з тим що я спочатку мию звичайним , а потім цим - багто уходить)

МОЯ ОЦІНКА ЗАСОБІ 8,5/10( аромат та велика витрата трошки псують враження)

На відмінно від шампуню, тут вже більш приємний аромат, який прийшов мені довподоби. Мені він чимось нагадав скраб для обличчя від Чистої лінії. Чи то текстурою чи трошки схожим ароматом - не можу зрозуміти.

Засіб у форматі туби з тонким кінчиком. Розкажу я вам про свою тупість : я довго не могла зрозуміти як відкрити. Чесно, я не додумала подивитися в інструкцію, думала що там просто треба або якось проколоти або зняти ковпачок. На справі все на багато легше : пів оберту і він відкривається))

Такий дозатор доволі зручний, бо там значно краще наносити засіб прямо на пробор.

Як на мене, засіб не сильно економічний, бо він має доволі великі скрабуючі частинки, яких не сильно і багато. Але сам засіб працює доволі непогано. Він доволі лагідно очищує шкіру. Я прям відчувала якусь свіжість після використання. Тестувала як з шампунем від цього ж бренду, так і з моїм класичним - працює однаково.

Вимивати засіб приходиться доволі довго як на мене, навіть з шампунем. Мені зручніше за все це робити під час ванни, бо я можу просто занурити голову у воду та довго змивати його. З душем складніше - якось прийшлось перемивати з шампунем 2 рази.

Скраб допомагає трошки подовжити свіжість шкіри голови, дає об'єм та не травмує шкіру голови. Його я 100% залишу собі.

Моя оцінка 9/10