M O N D ✨️

Як попередити ламкість волосся?

Як попередити ламкість волосся?

Марокканське масло має багато корисних властивостей, тому його активно використовують у косметиці, а також у кулінарії. Есенція має невеликий об'єм всього 30 мл.

Проблеми волосся, яке вирішує марокканське масло:

  • зволожує шкірний покрив голови;
  • живить ушкоджену структуру волосся;
  • запобігає облисінню;
  • позбавляє лупи;
  • загоює на шкірі дрібні ранки і усуває роздратування;
  • прискорює зростання волосся .

Засіб від VIBRANT GLAMOUR є не чисто 100% продуктом з марокканського масла. У ньому є й інші корисні речовини для догляду за волоссям, проте є й синтетичні інгредієнти, які з легкістю можна було не додавати до натурального продукту.

Склад: Cyclopentadimethylsiloxane,Polydimethylsiloxane,Polydimethylsiloxane Alcohol,CI2-I5 Glycol Benzoate,Polygonum Multiflorum Extracts, Ginseng Seed Oil, CAMELLIA (CAMELLIA OlEIFERA) Seed Oil, Fragrance

Наприклад, без спирту та ароматизатора есенція точно не стала б гіршою. Друге навіть не відчувається і аромат все ж таки бажає кращого.

Баночка сподобалася за рахунок свого зручного дозатора. Дозатор дозволяє економно витрачати засіб, адже, як і у багатьох олій, крапля есенції має гарну жирність, здатну з легкістю зволожити практично всі кінчики волосся.

Олія відмінно зволожує волосся, але наносити потрібно зовсім небагато, інакше не уникнути швидкої жирності волосся. Допомагає розплутати волосся та полегшити розчісування.

Засіб сподобався, але напівнатуральний склад залишився для мене загадкою. Звичайно, головне, що ефект є, але варто врахувати, що не всі складові 100% безпечні.

_______

VIBRANT GLAMOUR Hair Growth Essence Moroccan Essential Oil