Оліч

Grown Alchemist Strengthening Conditioner

Grown Alchemist Strengthening Conditioner

Був у мене вже пост про такий поживний кондиціонер, який мені довелося відпраити назад магазину https://club.makeup.com.ua/post/14041/. Заміну я замовила з мейкапу, дуже здивувала, що він прийшов теж без дати виробництва. Мабуть все ж її не простявляє бренд. Через негативний попередній досвід на пошті я вагалася забирати посилку чи ні. Ще і пляшечка була якась брудненька, матовий білий пластик мабуть зібрав всю пилюку на складі. Але все ж забрала.

Запах у кондиціонеру тут теж не звичний, якийсь трохи бальзам зірочка) Але у якщо у попереднього був неприємний аміачний запах як у фарби для волосся, то тут ще можна подумати що це так і задумано.

Бренд пише наступне: Зміцнюючий протеїновий кондиціонер без силікону, призначений для зволоження, боротьби з пошкодженнями та зміцнення пасм, роблячи їх менш схильними до ламкості, пружними, блискучими та здоровими. На відміну від силіконових формул, які притягують бруд, накопичення та обтяжують волосся, наші веганські формули містять натуральні рослинні екстракти, такі як протеїн баобаба та легке нежирне масло насіння тукуми, олії кедрового дерева та жожоба для розчісування, зволоження та захисту волосся. Менше бруду та нальоту означає менш часте миття, що зменшує навантаження на дорогоцінні пасма. Містить нашу суміш біотину, провітаміну B5, гранату, олії листя розмарину та адаптогену женьшеню, багаті життєво важливими поживними речовинами, які активізують шкіру голови, волосяні фолікули та підтримують ріст пишного, сильного та здорового волосся.

Активні компоненти:

  • Пантенол B-5 підтримує білковий матрикс, зміцнює, захищає.
  • Гідролізований протеїн баобаба підтримує і живить білковий матрикс.
  • Гінзенозіди з женьшеню живлять і кондиціонують шкіру голови і волосяний фолікул.
  • Поліфеноли і жирні кислоти з тукума кондиціонують, зміцнюють, живлять і зволожують волосся та шкіру голови.
  • Рослинні ліпосоми пов'язують активні інгредієнти з зовнішнім шаром стрижня волосини і кутикули, допомагають активним речовинам проникати в кортекс волосся.

Кондиціонер дуже рідкий, білого кольору. Зазначено, що витримувати на волоссі його потрібно 1-2 хвилини.

Grown Alchemist Strengthening Conditioner
Grown Alchemist Strengthening Conditioner

Враження від використання у мене такі: кондиціонер як кондиціонер. Трохи пом'якшує волосся. Можливо це через те, що у мене завжди дуже високі очікування, я хочу щоб ефект був як від салонних процедур і бажано ще і наче я після нарощення 😂 Але такого не буває, волосся не стало наче шовковим полотном.

Проте мені подобається позиція бренду, у кондиціонера багатий склад, купа олій, екстрактів, та інших корисностей. Вони мають сертифікати про чистоту складу, це веганська та cruelty-free продукция.

Тож підсумок такий:

🟢 веганський етичний бренд

🟢 чистий склад

🟢 багато активних корисних компонентів

🟡 ціна досить висока - 1200-1700 грн, але це за велийи об'єм 500 мл, для затесту є маленькі пляшки по 50 мл. І інші бренди з такими характеристиками коштують дорожче.

🟡 вау-ефекту немає, видно лише виконання базових функцій кондиціонеру

Мабуть я все ж таки перейду на більш бюджетні продукти.