Пудра для обличчя Parisa Prime and fine. Фото в дії.
На який результат можна очікувати від дешевої пудри?
Мені як володарці комбінованого типу шкіри (особливо влітку), край необхідно мати пудру в своїй косметичці 👛 Тому в мене їх декілька ☺️ Про одну з них я вам сьогодні розповім.
Чим привертає увагу цей бренд? Ну по-перше бренд Іспанія (хоча по факту виробництво начебто в Китаї 🤷🏻♀️), по-друге дууже бюджетна ціна і по-третє звичайно ціна-якість.
Пудра мінімалістичного дизайну, в пластиковому футлярі. Відкривається легко, не пошкоджуючи нігті.
Відкрив кришку ми можемо побачити всередині саму пудру, спонж для нанесення пудри і велике, дійсно велике дзеркало, завдяки якому зручно підправити мейк💄
Спонж тоненький, але такий м'який і приємний на дотик 😍 Можна звичайно використовувати і пензлик для пудри (тут вже яке покриття ви любите/або яке вам потрібне). Пензликом мені здається покриття буде трохи легше 🤔
Аромату пудра не має, до того ж НЕ містить віддушок, які можуть викликати алергічні реакції.
Відтінок я вибрала по пораді консультанта - 09 /medium, спочатку думала що він буде темним для мого тону шкіри, але ні, він чудово підійшов 👌🏻 Не рижить. Підійде всім у кого світла шкіра. На фото, свотч виглядає трохи світлішим, аніж він потім виглядає на шкірі, але не набагато.
Набираючи пудру на палець, відчувається така приємна шовковистість 🥰 На шкіру лягає легко, наче подув вітерець 💨 Після нанесення шкіра більш матова та оксамитова на дотик.
Щодо ефекту матовості:
На моїй комбінованій шкірі схильній до жирності (влітку) тримається ~1-1,5 години. В прохолодну пору року моя комбі шкіра схильна до сухості, тому ефект матовості більш видимий 2,5-3 години. На фото пудра на обличчі без тону (з рум'янами).
В цілому за таку ціну дуже добра 👍🏻
Коментарі (0)