Кремові рум'яна від Lamel🪷

Кремові рум'яна від Lamel🪷

Рум'яна, така річ, яку не кожен використовує у своєму макіяжі, особливо кремової текстури. У деяких присутній природний рум'янець, дехто просто їх не любить але це не означає що вони непотрібні.

Я використовую рум'яна у повсякденному макіяжі, так як природнім рум'янець життя мене не наділило, тільки напевно в замку в -25° його можно побачити на моєму обличчі 😂

Так от перший досвід був з розсипчастими рум'яна ми, які я ніяк не могла на нести рівно ... Та й перестали ними користуватись.

Потім якось натрапила на рідкі рум'яна-тінт від Revolution, але їх було так мало, а їх густа консистенція та дуже вилика швидкість застигання була зроблена явно не для мене.

У пошуках рум'яна спиралась тільки на рідкі текстури і перше що потрапило на очі були рум'яна від Maybelline але ризикувати так купувати одразу за такі гроші я не хотіла, тим паче відгуки були неоднозначні. Саме тому мій вибір припав на Lamel: приємна ціна, непогані відгуки і велике бажання купити нарешті ці рум'на.

Кремові рум'яна від Lamel🪷
Кремові рум'яна від Lamel🪷

Так от, почну відразу з корисної поради, не вичавлюйте його як я, потрібна лише маленька крапелька і гарна розтушовка, щоб не стати містером "Буряком".

Самі рум'яна мене підкорили, дуже гарно тушуються пальцем, колір ніжний, надає природний колір щічкам)

Як я вже зрозуміла, то дуже економний у використанні і за свою ціну це просто знахідка🥰

При нанесенні одним шаром вийде дуже ніжний та природний рум'янець. У два шари - то вже або для більш смуглої шкіри, або на вечірній вихід чи фотосесію