alena.rosee

Burberry Goddess 💫

Burberry Goddess 💫

Новий аромат Goddess має не так багато нот у складі, але це не завадило йому стати досить цікавим.

Спочатку базові характеристики:

концентрація Парфумована вода, випуск у форматах 30,50 та 100 мл, рефіл та тревел формат 10 мл, також для довершення парфуму є гель для душу та лосьон для тіла .

Творець аромату - досить відома парфумеркиня, Amandine Clerc-Marie, яка створила багато відомих та популярних ароматів , серед яких всі фланкери та оригінальний La Nuit Trésor Lancôme , Mugler Aura, Valentino Voce Viva, Sisley Izia.

Піраміда аромату:

Верхні ноти: Лаванда, Ваніль, Імбир, Какао

Середні ноти: Ванільна ікра

Базові ноти: Абсолют ванілі

Хочу зазначити (і на Мейкап також помилка в описі), що Ванільна ікра Vanilla Caviar - це не чорна ікра , це саме зернятка ванілі зі стручка. Тобто в кулінарії, коли ви використовуєте ванільний стручок і вибираєте ось ті чорні зернятка із середини стручка , то це і є ванільна ікра.

Асоціації, стійкість та шлейф 🖤

Burberry пішли в ва-банк і вирішили створити парфуми де є одразу 3 ванільні та дуже ароматні інгредієнти: сама ваніль , зерна ванілі і абсолю ванілі.

Вважається, що може бути сладше, але не все так просто, як здається ;)

Аромат дійсно від початку і до бази ванільний , але ця ваніль зовсім не гурманська, не кондитерська.

Ви відчуваєте густий сухий ванільний

подих , який охоплює ваші думки.

Здається, що це серпень, лавандові поля вже підсохли від сонця, але досить спекотно , ви стоїте посеред цього дивного поля, де відчуваєте присмак підсушеної спекою лаванди, яка окутана ванільною димкою.

Заявлені ноти Какао та Імбир не дають конкретного акорду , але какао «підсушує» аромат, а імбир дає легку, малопомітну гостринку на старті.

Якщо перебільшувати , то це вдале поєднання жіночної ванілі та чоловічої лаванди.

Декілька років по тому, вже був популярний аромат зі схожими нотами, це Мон Герлен (лавандова ванільна пудра), але Богиня Goddess значно посилює головні ноти і звучить інакше. Якщо ви скучили за Ванільним Лісом Артизан (ніша), треба познайомитись з цією новинкою).

Цей аромат жіночний, але з характером.

Стійкість: на шкірі весь день , на волоссі до миття.

Шлейф: досить інтимний, тобто аромат відчуваете ви та люди поруч, величезного ароматного хвоста не дає.

Я впевнена , що аромат має шанси стати хітовим, його добре покритикують, але в народ може піти (як наприклад Ля ві е Белль Ланком).

Тому, хто любить подібний напрямок , хто цікавиться новинками світу парфумерії - рекомендую до затесту 💛