Тетяна Супронюк

#madeinukraine

#madeinukraine

Про ці українські бренди я дізналася, коли отримувала подарункові бокси від MAKEUP Club. За що безмежно вдячна організаторам спільноти!

Обрала продукти, які найбільше мені сподобалися, і можу рекомендувати вам.

  • Альгінатна маска освітлювальна "Ананас і вітамін С" Tink SuperFood For Face Alginate Mask - чудово заспокоює шкіру обличчя, зволожує та дарує шкірі ніжність.
  • Охолоджувальний бальзам для губ "М'ята" Tink Superfood For Lips Mint - надає губам вологого блиску, добре зволожує, має приємний присмак та аромат м"ятних цукерок, трішки холодить губи. Приємна прохолода влітку.
  • Крем для рук зволожувальний з олією авокадо та маслом ши Tink Superfood For Body Avocado & Shea Butter - чудовий зволожувальний крем для рук у тревел-форматі. Виробники, зробіть будь ласка більший об"єм!
  • Тінт для губ зволожувальний O’BAYS Tint Balm

Свої губи, тільки краще! Легкий в нанесенні, приємний фруктовий аромат, напівпрозорий колір - це про O’BAYS Tint Balm.

Мінімалістична упаковка, гарний дизайн стіку. Сам тінт ніжного рожевого кольору.

На губах майже не помітний, але чудово зволожує губки і додає їм блиску.

При контакті з теплою шкірою губ змінює колір на більш темний, тим самим підкреслює природню красу губ.

В моїй колекції вже багато продуктів від бренду Shelly, але ці два - мене надзвичайно вразили. То ж, користуюсь сама, і раджу вам!

  • Пілінг-скатка для рук і ніг з AHA-кислотами, гідролатом троянди й екстрактом граната - дуже круто відлущує відмерлі клітини, має приємний аромат, не сушить шкіру, економний розхід. А саме головне - довготривалий ефект!
  • Скраб для рук і ніг з алантоїном, екстрактом равлика й маслом каріте - відкрийте кришку і відчуйте аромат дорогих парфумів, після використання аромат залишається на шкірі. Скраб в баночці має кремову консистенцію. Частинки цукру доволі грубі, великі. При контакті з водою скраб утворює ніжну кремову емульсію. Скраб забезпечує ніжний пілінг, пом"якшення та зволоження сухої шкіри.