Чистикова Дар'я

Сухий шампунь Batiste 🌸

Сухий шампунь Batiste 🌸

Особисто я віддаю перевагу звичайному миттю голови з шампунем кожен день, у разі тренування додаю +1 миття. Але завжди про всяк випадок вдома стоїть новенька баночка сухого шампуню. Так стояв в мене цей "Квітковий флірт" приблизно 3 місяців без діла. Саме такий екстрений випадок стався учора, зранку відключили воду 😡, а на роботу йти треба, добре що заздалегідь я подбала про це. Тож за результатами використання (нарешті) можу поділитися своїми думками о сухому шампуні Batiste з квітковим ароматом.

Такий милий балончик в рожевий тонах (тут має бути відсилка до фільму Барбі😁). Об'єм - 200 мл, виробник - Великобританія. Кнопка розпилювача працює без нарікань, не туга, не западає та не заїдає. Шампунь треба струсити перед використанням, про що і згадано на упаковці.

Аромат квітковий, проте його занадто багато, весь час я його відчувала. Він виявився більш приємним, на відміну від свого попередника сухого шамнуню від Avon, де він прям душив мене. Якось був в мене ще cherry 🍒 від цього ж виробника, аромат якого мені теж не сподовався. Я взагалі незнаю чи є сухий шампунь без будь-якої віддушки 🤔

Багато хто використовує його для додаткового об'єму на свіжовимите волосся, але це не мій випадок. Я ж використовую шампунь лише для надання ефекту візуальної чистоти волосся і з цим завданням шампунь справився добре. Ефект тримався 8 годин, що для мене супер результат, і суто візуально зачіска мала мій звичайний вид. Варто зазначити, що треба добре промасажувати та розчісати волосся згідно інструкції. Треба робити це  уважно, адже може залишитись трохи білого нальоту. Його практично непомітно, додаткове прочісування вирішує цей момент.

Висновок, буду користуватися у екстрених випадках до закінчення флакону, але буду шукати наступний з меньш вираженою віддушкою, хоча ефект, як від засобу, мені сподовався.

Дівчата, поділіться будь-ласка своїми фаворитами сухих шампунів, може щось варто спробувати 🥰