Anna_feerie

Просто найкращий бюджетний бальзам для кучерів 🥰

Просто найкращий бюджетний бальзам для кучерів 🥰
Просто найкращий бюджетний бальзам для кучерів 🥰

Ця баночка стала відкриттям для мене, бо я навіть уявити не могла, що мені настільки сподобається!)) Я давно люблю серію Garnier Superfood, бо там класні шампуні, чудові маски 3 в 1, а ось бальзами я раніше не тестувала (думала, що вони не зможуть дати необхідне зволоження моєму волоссю).

Просто найкращий бюджетний бальзам для кучерів 🥰

Насправді я не фанат ароматів дині та кавуну в косметиці, мені вони зазвичай здаються хімічними і не справжніми. Але цей бальзам не такий, він пахне свіжим, соковитим кавунчиком, без натяку на хімозність. Цей аромат піднімає мені настрій і додає приємних відчуттів під час миття волосся.

Як я використовую:

1. Як маску: після змивання шампуню наношу на довжину і тримаю 5-15 хвилин (для глибокого зволоження можу надягти термошапку та прогріти 15 хвильок).

2. Як кондиціонер: наносимо, прочісуємо кучері руками, потім Тангл Тізером, трохи жамкаємо і змиваємо.

3. Як незмивний догляд: після того, як змили бальзам, розтираємо невелику кількість в долонях і приглажуючими рухами наносимо на волосся. Жамкаємо, віджимаємо зайву воду і все😍.

Тобто спочатку пункт 1 або 2, а потім обов'язково 3).

Мені подобається, що засіб зволожує, при цьому не обтяжує та не з'їдає об'єм (в складі немає силіконів, от вони мені зазвичай роблять ефект розпрямлених бруднуватих буруль🤣).

Звісно, я не можу гарантувати, що завдяки цій баночці ваше пряме волосся раптом почне крутитись або виникнуть ще якісь спецефекти - бо всі ми індивідуальні та й потреби волосся змінюються доволі часто. Для більш глибокого насичення в моєму арсеналі ще є чудова маска з протеїнами - https://club.makeup.com.ua/post/15669/, її використовую раз на тиждень або рідше, бо зараз настрій моїх кучерів totally watermelon 🍉.

В будь-якому випадку, варто пробувати різні продукти і схеми нанесення, щоб віднайти саме той варіант, що потрібен вам. Зволожуючий бальзам, протеїновий, нічні маски з кокосовою олією - варіантов безліч. Бо кучері це цілий світ, в якому вам точно не доведеться сумувати 🤩🤩🤩.