Моя колекція засобів для тіл а
для зволоження
Дивлячись на фото може виникнути запитання, для чого так багато?
Чим вони відрізняються та багато інших...
Про це все нижче.
Почнемо з того, що я косметолог. І для того, щоб щось радити людям я завжди намагаюся все протестувати на собі.
Victoria's Secret Love Spell Shimmer Fragranse Lotion
Раніше я віддавала перевагу на постійній основі використовувати лосьйони для тіла від бренду Victoria's Secret. Але потім зрозуміла, що для того щоб вони достатньо зволожували шкіру, особливо в холодний період треба досить багато засобу. А це не дуже економно і вони в мене зазвичай досить швидко закінчували 2 - 3 місяці.
З того що я спробувала по аромату однозначно моїми фаворитами стала лінійка Romantic, спрей та бальзам - це просто любов. Але нажаль бальзамів зараз ніде немає в наявності( І ще було декілька прикольних лімітованих з лаймом, дикою фіалкою, це з тих що запам'яталися.
Відносно текстури, вона легка, швидко поглинається, але саме цей мій останній бальзам був не дуже вдалий. По перше, як на мене досить сильний запах, але добре тримається на тілі. По друге, блискітки, як залишають кругом де тільки сядеш обо доторкнеся. І це не прикольно особливо коли вдома стільці з матеріалу під шкіру, а ти в спідниці або шортах. Або коли в авто чорний шкірний салон, на якому це все налипає та не витирається потім.
Тож підсумуємо, в ароматах від Victoria's Secret легке зволоження та багато різних та прикольних ароматів. Але як на мене краще обирати без блискіток)