krutoguuz

Моя колекція засобів для тіла

Моя колекція засобів для тіла

Дивлячись на фото може виникнути запитання, для чого так багато?

Чим вони відрізняються та багато інших...

Про це все нижче.

Почнемо з того, що я косметолог. І для того, щоб щось радити людям я завжди намагаюся все протестувати на собі.

Раніше я віддавала перевагу на постійній основі використовувати лосьйони для тіла від бренду Victoria's Secret. Але потім зрозуміла, що для того щоб вони достатньо зволожували шкіру, особливо в холодний період треба досить багато засобу. А це не дуже економно і вони в мене зазвичай досить швидко закінчували 2 - 3 місяці.

З того що я спробувала по аромату однозначно моїми фаворитами стала лінійка Romantic, спрей та бальзам - це просто любов. Але нажаль бальзамів зараз ніде немає в наявності( І ще було декілька прикольних лімітованих з лаймом, дикою фіалкою, це з тих що запам'яталися.

Відносно текстури, вона легка, швидко поглинається, але саме цей мій останній бальзам був не дуже вдалий. По перше, як на мене досить сильний запах, але добре тримається на тілі. По друге, блискітки, як залишають кругом де тільки сядеш обо доторкнеся. І це не прикольно особливо коли вдома стільці з матеріалу під шкіру, а ти в спідниці або шортах. Або коли в авто чорний шкірний салон, на якому це все налипає та не витирається потім.

Тож підсумуємо, в ароматах від Victoria's Secret легке зволоження та багато різних та прикольних ароматів. Але як на мене краще обирати без блискіток)

Це батер від українського бренду, а в мене троки до них манічка😂

В складі має екстаракт льону, кераміди, бджолиний віск, фосфоліпіди, коли для обличчя деякі з них не завжди добре, то для тіла це знахідка. ці компоненти ніби утворюють захисну плівку на шкірі, яка утримує вологу, робить шкіру нереально м'якою та зволоженою. Після 2 тижнів користування цим засобом хоча б через день, вона стала як з обкладинки журналу.

Текстура, її можна також побачити на 2 фото. Сам засіб має щільну текстуру, але досить швидко поглинається та не залишає жирної плівки на шкірі.

З мінусів, через те що текстура досить щільна іноді треба прикласти трохи зуссиль, щоб натиснути. Але це тільки іноді і особливого дикомфорту за 2 тижні користування в мене не викликало.

Цей засіб має давти відновлення, живлення, зволоження, пом'якшення, він і дає але... З реально в них класних складників, які будуть зволожувати це сечовина та Ceteareth-20, ці інградієнти будуть пом'якшувати та зволожувати шкіру. Силікон в складі та купа розчинників, які створюють текстуру лосьйону, який буде швидко поглинатися та добре розприділятися по шкірі.

Підсумуємо, якщо в тебе дуже суха шкіра, якщо ще й чутлива, я б не брала цей засіб, бо в складі досить багато складників, які потенційно можуть подразнувати та недостатньо зволожуватит шкіру.

Аромат, мені від пахне цитрусами, він досить легкий та ненав'язливий.

Я його викоритовую після гоління, а після 7 лазерки досить рідко. Що він дає, як і всі гелі алоє найбільше від нього можна очікувати заспокоєння, а вже потім зволоження. Думаю всі гелі, які відмітила матимуть такий самий ефект. Головне обирати з не інтенсивним запахом, що не подразнював ще бліьше.

Але з мінусів іноді, як багато нанести відчувається ніби якась липкість на тілі, тому не перестарайтеся.

Також набагато краще виклристовувати такий засіб від опіків ніж пантелол)

А ви як зволожуєте тіло? та чим?