Мій улюблений санскрі н цього літа
Багато розмов про сонцезахист не буває
Без довгих розмов - крем просто чудовий. Зі всього мого арсеналу, до цього рука тягнеться кожного дня!
Плюси:
♥️Дуже легка текстура гелю. Наноситься легко, швидко засвоюється і більше не відчувається на шкірі. Моя шкіра перенесла його і в спеку, і в дощ, і під макіяжем. І всюду він чудово себе показує.
💛Не вибілює шкіру, не лишає білих сидів, і не лишає жирного блиску!
Взагалі, сонцезахисні засоби прям зробили величезний крок в сторону комфорту. Бо як згадаю, ці санскіри ще два роки тому... Це ж жах, воно або блистіло так, наче на обличчі олія після смаження млинців залишилася, або цей білий шик, а-ля Едвард Кален. Сьогодні санскіри дійсно комфортно захищають нашу шкіру від фото старіння.
💙З ним я не згоріла в Карпатах, хоча сонце там огого. Пігсентації не з'явилося, веснянок як було трохи до, так і лишилося після.
💚Зручна упаковка, яку зручно носити з собою в сумочці. Вона така тоненька, приємна на дотик, якогось зелено-м'ятного кольору. Маленький носик-дозатор дозволяє видавити саме стільки, скільки треба
Я дуже задоволена цим санскріном, прям заставляла себе брати інших, щоб добити банку. Але цей - це прям супер
Коментарі (0)