Стійка, нюдова, шоколадна, але така липка помада! Та все одно вона мені подобається!
L'Oréal Les Chocolates
Привіт, красуні!
Я обожнюю помади, з якими можна не паритись. Нафарбувалась вранці, потім п'єш, іси, працюєш, а колір все одно залишається на місці, що в дзеркало можна не дивитися.
І моєю першою "невбиваємою" помадою була саме L'Oréal Les Chocolates. Це вона мені показала, що таке справжня стійкість, і це з нею я порівнювала всі свої інші покупки. Тож, хочеться трохи поговорити про цю класну помаду.
Як не важко здогадатися, лінійка присвячена цукеркам, тому віддінки мають "солодкі назви".
Доречі, в палітрі дійсно є красиві кольори, які точно сподобаються багатьом дівчатам.
В мене віддінок 842 Candy Man.
Не дивлячись на те, що помада в мене вже дуже давно, і я рідко нею користуюся, але інколи, саме цей віддінок, як ніколи доречний.
Ви мене спитаєте: "Альона, а що ж це ти кажеш, яка класна помада, і рідко її використовуєш?" А я вам відповім!
Справа в тому, що я маю теплий колір шкіри, а віддінок Candy Man ну такий холодний, і до того ж дуже світлий. З ним я наче "трохи померла".
Але коли я роблю макіяж в блакитних кольорах, то цей колір ідеально пасує.
Раніше мені подобалось використовувати помаду з олівцем, темнішого віддінку. Тоді вуста виглядають об'ємніше.
Хочу відзначити, що помада дуже липка, але і дуже стійка. Мені навіть здається, що у неї більше липкість, ніж у Maybelline SuperStay Matte Ink.
Але її частково можна прибрати, якщо промокнути губи серветкою, через 2-3 хвилинки після нанесення.
До речі, помада приємно пахне шоколадкою.
І остання ложка дьогтю...
Через особливість світлого віддінку, вона може не дуже красиво виглядати біля слизовій...чи скатується вона, чи з'їдається, але через пару годин, макіяж хочеться поправити.
Та і це я не можу назвати глобальною проблемою.
L'Oréal Les Chocolates - помада зі своїми плюсами, та мінусами, з якими я готова миритися, бо якість і стійкість мене абсолютно влаштовують.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)