Zhukovka

Carolina Herrera Good Girl Legere🖤

Carolina Herrera Good Girl Legere🖤

Carolina Herrera Good Girl Legere

Прем’єра аромату: 2018
Країна ТМ: США
Зроблено в: Іспанія
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: квіткові, східні

Початкова нота:
Іланг-іланг, Мандарин, Лимон, Бергамот
Нота серця:
Жасмин, Тубероза, Квітка апельсина, Болгарська троянда
Кінцева нота:
Варене молоко, Боби тонка, Праліне, Кориця, Сандал, Амбра, Кашемірове дерево, Мускус, Пачулі, Кедр

Перше, що хочу відмітити це оригінальність флакону. Я люблю незвичні оформлення і Good Girl одразу припав мені до душі. Серія Legere відрізняється від класичної туфельки кольором, забарвлення флакону Legere нагадує омбре, що переходить від прозорого до темно-синього, а далі чорного кольорів. Виглядає досить стильно. У мене об'єм 30 мл і кришка зйомна.Щоб дістатися до пульверизатору , необхідно зняти "каблук". Флакони 50мл і 80мл мають кнопку натиску безпосередньо на флаконі.

🤍Аромат багатогранний . Парфумер постарався і вмістив у туфельку досить багато нот, які спільно виконують непогану мелодію. Після натиску, здається , що досить насичений парфум. Асоціація одразу з сильною та незалежною жінкою, яка готова підкорювати світ , але за 5 хв аромат розсіюється і залишаються ніжні і приємні нотки , романтичної , привабливої дівчинки.

💛Lerege один з найлегших Туфельок від Carolina Herrera, але я не раджу користуватися ним влітку. Для спеки надто тяжкий та приторний , за рахунок мускусу, кориці і праліне у складі .

🖤Це вражаючий аромат, який я використовую під час побачень з чоловіком. Вони пасують до Black Dress , Total Black , Classic та Elegant Style .

❤️В цілому я хочу сказати , що закохана в цей аромат. Зухвалий і романтичний , солодкий та легкий , сильний та жіночий водночас 🎀 Він досить стійкий і має неймовірний шлейф .
Із подібних романтичний парфумів в моєму арсеналі Paco Rabanne "Olympea" і Moschino "Fresh couture"