wowmom

Улюблений Enough, який використала до останньої крапельки!

Улюблений Enough, який використала до останньої крапельки!

Привіт, красуні!

Нещодавно я писала, чому тональні від Enough свого часу наробили багато шуму. Якщо коротко, то це із-за низької ціни, великого об'єму, гарної ступені покриття, та вологого фінішу, який останні декілька років на піку популярності.

Але який із тональних кремів Enough, все-таки найкращий?

Чесно? Вони всі +- схожі між собою, лише різняться віддінки, віддушки та СПФ. Сьогодні я хочу поділитися своїм враженням від використання версії з пептидами, та трошки її порівняти з версією з муцином равлика.

Улюблений Enough, який використала до останньої крапельки!

За доброю традицією, Enough 8 Peptide має великий об'єм у 100 мл, а це, на хвилинку, більше ніж 3 тюбика звичайного тонального крему.

Дизайн - пластикова пляшка (за що окрема подяка виробнику, бо якщо крем впаде, то не розіб'ється), та блискуча кришка фіолтового кольору.

Тональний має максимальний ступінь захисту від сонця - SPF 50.

В мене віддінок 21, і від мені ідеально підійшов.

Він не білий, але і не темний, та не має неприємного сірого підтону. Це просто класично бежевий колір, який непогано підлаштовується під тон шкіри, та не окисляється на протязі дня.

До речі, 13 віддінок "равлика", який повинен бути світлішим, насправді має такий самий рівень глибини тону. Відрізняється лише підтон (равлик трохи рожевий в порівнянні). Вони обидва гарно підлаштовуються, але по моїм власним відчуттям, "равлик" має більш блискучий фініш.

Enough 8 Peptide я наносила пензлем, хоча і спонжем виходило чудово. Він не полосить та чудово розподіляється по шкірі. Це той крем, який хоч пальцем лівої ноги мазюкай, і буде все добре.

Крем має чудову ступінь перекриття та натуральний фініш.

В мене сухий тип, і на своїй шкірі, я крем зовсім не відчувала. Він не такий вологий, як версія з муцином равлика, але шелушіння, або зморшки не підкреслює абсолютно.

Я б сказала, що 8 пептидів - це найбільш універсальний крем із всіх Enough, адже і для комбінованого типу, особливо в холодну пору року, він підійде.

Мені справді дуже подобається, як крем виглядає на обличчі. Візуально, він робить шкіру дуже красивою, тому, що він майже непомітний.

Повірте, якщо я його використала, до самого кінця, то це вже про щось говорить.

Поки що покупку не повторюю, бо люблю експериментувати з косметикою, але якщо мені дуже терміново буде потрібен хороший тональний, то він один із перших у списку.

Тримається він прекрасно, особливо, якщо закріпити пудрою. Не скочується у зморшках, плямами не сходить, в пори не западає.

До речі про пори - за час використання, пори він мені не забив, і жодного разу не зпровокував висипи.

Отже, дівчатка, якщо ви думаєте, який із тональних кремів Enough спробувати, почніть з версії з пептидами.

Тут і високий захист від сонця, і натуральний не жирний фініш, і високий рівень покриття. Мені, з моєю сухою/нормальною шкірою, він однозначно зайшов.

Дякую за увагу 😘