Alyona Fedyk

Pharmaceris H: серія для догляду за волоссям

Pharmaceris H: серія для догляду за волоссям

Вперше про цю новинку розповіла @B E L E N K A Y A, і я була здивована, адже з брендом Pharmaceris ми пов’язані стрічками долі)) Ну як би без цих засобів я справилась з акне? А як підтримувала би шкіру в гарному стані? Ну тепер вже і волосся моє в безпеці – подумала я, і повторила покупку за Натальйоном) Тож, розкажу свою думку, і навіть більше – покажу фото для порівняння.

Pharmaceris H: серія для догляду за волоссям
Pharmaceris H: серія для догляду за волоссям

Pharmaceris H H-Sensitonin Professional Soothing Shampoo for Sensitive scalp – це засіб для глибокого очищення волосся і шкіри голови за рахунок міцелів, а також для заспокоєння чутливого епідермісу. Він дуже круто підійде тим, хто відчуває зуд, хто часто користується стайлінгом, хто знає, що таке подразнення. Моя шкіра голови не дуже чутлива, але я довіряю бренду і вирішила спробувати саме цей шампунь.

Результат:

  • неймовірно якісно очищує;
  • волосся легко вкладається та стає об’ємнішим;
  • пом’якшує пасма та робить їх дуже приємними на дотик;
  • зберігає свіжість волосся на трішки довше).

Шампунь містить екстракт льону, Д-пантенол, бетаїн та алантоїн, які усувають зуд та відчуття печіння. Протеїни пшениці обіцяють укріпити волосся та зробити його більш щільним, а суперм’яка основа без SLS і SLES забезпечує делікатну дію на шкіру голови та зберігає оптимальний рівень pH.

При потребі я використовую його щодня і абсолютно не відчуваю “звикання” волосся до цього засобу. Жирниться воно менше, ніж зазвичай, навіть якщо очищати кожного дня.

Pharmaceris H-Stimupeel Trichology Cleansing Peel мені не дуже був потрібен, але так його нахвалили, що я подумала: а чому б і ні? Гірше не зробить, а глибоке очищення шкіри голови – це завжди плюс. Беремо.

Результат:

  • відлущує орговілий шар шікри голови;
  • більш ефективно усуває забруднення та залишки себуму;
  • стимулює ріст волосся – і це не лише обіцянка виробника, а й мої особисті спостереження.

Склад мені дуже імпонує. Тут є і кофеїн для пролонгування життєвого циклу волосся, і сечовина для зволоження пасом, і піроктон оламін з потужними антибактеріальними і антигрибковими властивостями. Все, що має бути в пілінгу для шкіри тут є. А ще скрабувальні мікрочастинки, які не призводять до дискомфорту. Все дуже делікатно та дбайливо.

Перше фото – використання шампуню+пілінгу протягом місяця. Друге – моє волосся 2 роки тому, яким я його знаю завжди. Думаю, результат очевидний))