Blondie_rs

Rude Cosmetics: ціла коробка рідких гліттерних тіней

Rude Cosmetics: ціла коробка рідких гліттерних тіней

Всім привітики! Сьогодні такий сонячний день, ось і я згадала про такий же в недалекому 2021 році. Я б собі не пробачила, якщо б купила цю коробеньку за власні кошти. Проте, повезло отримати це все у подарунок та як слід попридиратись до призу 😄 Так, сьогодні дехто буде сварений!

Про Rude Cosmetics я знаю доволі давно. У них кльові тіні, про які багато хто говорив (а я таки їх не купила), комфортні помади - одну з яких я мала і мені подобалась; та ще пару цікавеньких продуктів, які доволі були мені привабливими. Тож, щоб ви не стали жертвою маркетингу, розповідаю вам про це сяюче чудо, яке, на жаль, не вразило, а навпаки обурило мене. Для наглядного прикладу прикріплю в товарах палетки бренду, які були на Мейкапі колись. Наче, їх не сварили.

З посмішкою пригадую цей день, коли мені подзвонили з пошти, що мені прийшла посилочка. Була спека, досі памʼятаю. І я побігла в центр, тому що ближчого відділення Укрпошта не мала. По дорозі я все ще не могла повірити в те, що ціла коробка краси - моя! Це таке поле для експериментів та й просто для мого візажного вдосконалення. І ще й скільки контенту мене чекало...

На коробці я зауважила скрипічний ключ та нотки, побігла показати мамі, на що ми практично синхронно сказали "Ця коробка повинна була бути моєю", бо я ж то музикант ☺️

Бокc вміщав 13 відтінків рідких тіней Star Party Liquid Glitter Eyeshadow. Щастю не було меж, уявіть перед собою цю веселку!

Вартість усього боксу - $117, а вартість одного гліттеру - $9. Зараз на офіційному сайті Rude вони все ще є по $8,75. Це менше, звісно, чим за Стілу, але все одно трішки занадто, тож не спішіть...

І тут мій ентузіазм різко погаснув: якість мене просто налякала. Я очікувала насичені гліттерні тіні, а отримала кольорові легкі підложки зі срібними блискітками. Якщо придивитись краще, можна зауважити, що усі кольорові відтінки - синій, зелений, жовтенький, фіолетовий - мають однакові срібні сяючі частинки, і в них відмінність лиш у базовому кольорі. Лишень два відтінки - Comet Beam i After Glow виправдали мої очікування. Це доволі плотні по своїй формулі відтінки, які вже хоч якось вписувались у моє розуміння гліттерних тіней.

Якість пакування теж бажала кращого - доволі дешевий пластик, дивна закрутка та незручний аплікатор, яким можна тільки ще більш "лисо" наносити продукт. На цьому моє бажання креативити даними гліттерами відпало 😆 і я використовувала лише Comet Beam i After Glow у своїх макіяжах.

Власне в цих макіяжах я використовувала ці гліттерні тіні, змішуючи між собою, або сольно. По відтінкам Comet Beam i After Glow практично однакові - золотисто-мідні, доволі плотної блискучої текстури. Не скажу, що вони по стійкості були хорошими. Любили тріскати, якщо нанестии надто багато, або втрачати колір протягом дня. Тож, я використовувала їх надто рідко задля декору.

Пробачте за фото, але я таки знайшла це в архіві з відео, де я порівнювала ці продукти із бюджетним аналогом. Я залишила собі один відтінок After Glow та коробку чисто на спогад про класний подарунок. Тому, заново продемонструвати вам в кращому вигляді - не зможу(((

Дещо згодом я познайомилась із Colour Intense, в якому я знайшла точно такі ж блискучки, протеееее! Значно дешевше та набагато-набагато якісніше! На фото можна побачити свотчі в такому порядку (зліва направо): CI, Rude, CI, Rude, CI, Rude. А отже, Rude програв одразу через свою непігментованість та слабеньку кольоропередачу. Також наче цікаві гліттери є у Ламель, тестувала їх, щоправда, у магазині. Але по насиченості вони також всі на голову вище чим Руд.

Як я писала вище - вони нахімічили з формулою, зробивши це на пастельній кольоровій базі. Дуже сумно, але справедливо. Бо нема чого за таку ціну виготовляти срібні блискітки з сумнівною базою. У мене все 😃

Бережіть себе та сяйте у космос!