Найулюбленіша бюджетна водостійка підводка🥰

Найулюбленіша бюджетна водостійка підводка🥰

Підводкою я користуюсь майже кожного дня. Раніше користувалась виключно фломастерами, та вони дуже швидко закінчувались чи висихали.

Якось вирішила спробувати рідку підводку, після фломастерів, для мене це буде випробування, я взагалі нічого не могла намалювати. Так деяким, як мені потрібен час, щоб навчитись малювати стрілки саме рідкою підводкою. Близько 3-ох років я користувалась рідкою підводкою від Eveline але була одна єдина проблема, в мене дуже сльозяться очі і через декілька годин, замість гарних стрілок залишались лише чорні плями....

Тому я почала шукати щось водостійке, і О ТАК, Eveline випустила таку ж саму підводку але водостійку.

Це доволі бюджетна підводка, яка виконує свою дію добре, не скажу ,що ідеально. Вона має насичений чорний колір, який після застигання стає матовим. Не осипається і не розтирається в пляму, але треба знати, що якщо ви ненароком будете терти око, підводка просто скатаеться і від неї не залишиться і сліду. Як я вже казала , в мене дуже сльозяться очі, вона з цим добре впорається але коли на вулиці вже дуже сильний вітер і очі просто не витримують вона трішки стирається.

Як за свої гроші - то це, дуже крута водостійка підводка, якою можна намалювати тонкі лінії. А ще один , великий для мене плюс, її вистачає на досить довгий час(я користуюсь майже щодня, вистачає приблизно на 4 місяці, а іноді і півроку) і вона не застхає у баночці.