Щооо? Помада за 50 грн?💄
На що вона здатна та чи можу я її порадити ? 🫦
Дівчатка, роки 1,5 тому придбала Рідку помаду для губ LCF Velvet Matte Long Lasting 04. Вона привабила мене своїм ніжним і в той же час виразним відтінком. Я розуміла, що це досить бюджетна помада і очікувати від неї можна все, що завгодно, але я не стрималась і купила її 🤭
Коротко про неї 💄
Компактний прозорий флакон , який зручно взяти з собою . М'який аплікатор - непоганий , але не самий зручний, особливо для куточків губ. Помада дійсно робить Velvet ефект . Менш ніж за хвилину після нанесення, як вона стає матовою і міцно тримається на губах, тож раджу не вилазити за лінії , підправити майже неможливо , прийдеться повністю знімати і заново наносити .
Обсудимо склад
Склад : Isododecane, Cyclopentasiloxane, Mica, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Beeswax, Silica Dimethyl Silylate, Methylparaben, Propylparaben, BHT. May contain: CI 77891, CI 77742, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 45410, CI 19140, CI 15850.
Він не ідеальний і не критичний , але на органіку за 50 грн я і не розраховувала
Перейдемо до основного !
🤍Плюси :
- ціна ( тоді ~ 50 грн)
- стійка ( швидко сохне, тяжко підправити)
- матова ✅
- безліч відтінків 🩷❤️🤎
🖤Мінуси :
- вона липне 👾
- підкреслює сухість ( наносити слід на добре зволожені губи )
- Їжу не витримує 🍔 ( зазначено, що зберігається на губах на цілий день, можливо , якщо їсти обережно 🌝)
Висновок : чи куплю я її вдруге ?! Ні !Чи можу я її порадити , так! Вона коштує своїх грошей і справляється навіть на більше . Тому хто шукає бюджетний варіант , це досить непоганий вибір.
Коментарі (0)