Ксенія 💫

ТОП серед сонцезахисту останніх 3-х років!

ТОП серед сонцезахисту останніх 3-х років!

Вітаю гарнюні 💐!

Нарешті і я поділюся своїм враженням від славнозвісного сонцезахисного крему з пробіотиками Relief Sun: Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ від корейського Beauty of Joseon.

Об'єм стардартний - 50 мл.

Про що він..

Relief Sun – це легкий органічний сонцезахисний крем кремоподібного типу, який добре лягає на шкіру. Навіть, якщо ви нанесете велику кількість кілька разів, вона не буде липкою і залишить вологий післясмак, як у легкого зволожуючого крему. Містить 30% екстракту рису та ферментованих екстрактів зерна, він зволожує та живить шкіру.

Трошки інформації, в чому особливості даного спф :захист від SPF та PA. Тести SPF і PA були проведені в лабораторіях як Кореї, так і в Іспанії, про що говорять наступні результати:

[SPF]

Корейська лабораторія : 52,5±5,8

Лабораторія Іспанії : 63,1±0,6

[РА]

Корейська лабораторія : UVA PF 16,1±2,4 P++++

Лабораторія в Іспанії : UVA PF 19 P++++

Даний спф на нових фізичних фільтрах (Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Diethylhexyl Butamido Triazone); відповідно, від нього не очікуйте "вибілення" шкіри, в цьому сенсі все ОК. Лягає легко, не обтяжує шкіру, текстура більше схожа на емульсію навіть при розподілі.

Відносно фінішу, то тут краще один раз побачити, аніж бути розчарованим потім.

Цей спф, на мою думку, більше адаптований до азіатських запитів або тих прихильників, які люблять подібне на своєму обличчі. Що я маю на увазі: по фінішу у вас гарнюще натуральне сяйво. Ні, це не млинець жирний і не блиск жирної текстури. Це саме продукт, який поглинається і дає таку красу на шкірі.

Ще один з важливих моментів - відсутність віддушки. Алілуя!!! Так, це верх блаженства. Це моя мрія, яка нарешті здійснилася!

Крем, якщо навіть дуже постаратись внюхатися, пахне тими сами екстрактами ледь-ледь.

Якщо ваша рутина - це мінімум засобів, то даний спф може в деякій мірі в цьому допоможе, бо у нього доволі гарні здібності у зволоженні шкіри і так, він може замінити останній етап - ваш крем.

Наприклад, зараз в мене тонізація, потім ця есенція (котру я якраз залишила на тепле літо і саме зараз вона виправдала себе) https://club.makeup.com.ua/post/10446/ і далі спф від Beauty of Joseon. Для денного догляду мені достатньо, щоб, якто кажуть, - шкіра дихала. А от взимку чи холодний період, є думка, що навряд чи достатньо буде таких дій, тому догляд повноцінний і спф сасо собою.

Відверто кажучи, багато чула думок, що він підходить абсолютно будь-якому типу шкіри.

В мене влітку шкіра комбінована (Т-зона), висипань немає, мені комфортно з цим спф.

Я прихильниця того, що наносити крем треба в тих пропорціях, що того потребує обличчя, а це ті "злощасні" 2 пальці. І так, це не багато, бо наше обличчя - це не тільки лице саме.

А от відносно жирного типу, чомусь в мене все-таки є сумніви 🤔.

Також чутлива шкіра будьте уважні відносно фільтрів, не дивлячись на те, що і нові.

Для моєї вікової шкіри та шаленої прихильниці glow ефекту, цей СПФ підійшов на всі 💯.

Важливо 🆘

не дивлячись на те, що крем на нових хімічних фільтрах і, МОЖЛИВО, десь ви почули, що їх не потрібно поновлювати, пам'ятаємо, що будь-яких спф потребує цього; питання в тому - де ви знаходитеся.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨