ksnklb

А як у GlamBee з гелем для брів 🤔

Чесно сказати, доволі провальний продукт.

Купила цей гель по знижці і не знаю чи закінчу його взагалі.

Об'єм тут великий, 22г.

Колір прозорий.

Запах практично не відчувається.

Засихає скоро, роблячи волосинки твердішими.

Не залишає білих слідів.

Стійкість дуже посередня, у мене не густі і не тверді брови, але і їх погано фіксує.

Щіточка тверда і як для мене, завелика.

Дизайн тут милий і гарний. Хоча там флакон досить великий як для гелю для брів і важкий.

Не залишає липоксті.

Консистенція досить густа, але не йде грудочками.

Виробник обіцяє вітаміни в складі, але не вказує які і взагалі склад нижче додам.

Якщо просто нанести на брови то виходить легкий, трохи мокрий ефект, волосинки можуть склеятись.

Фіксація тут трішки краще, ніж її відсутність.

Якщо прочасти проти лінії росту і потім вкласти, тим самим на усю волосинку нанести гель і зробити її твердішою, ефект та фіксація значно краща. Але всерівно є склеяні волосинки і мокрий ефект.

Отак буде виглядати на віях (я наносила від середини і на кінчики). Трішки піднімає, також склеює, практично не відчувається на віях, робить їх темнішими, через нанесений гель.

Ну склад тут трішки лякає, якщо чесно) Це не те, що хочеться наносити на вії)

Aqua, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Vinyl Caprolactam/VP/ Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, VP/VA Copolymer, Zingiber Officinale Root Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Vitis Vinifera (grape) seed oil, Ethoxydiglycol Oleate, Carbomer, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Parfum, Buthylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hydroxycitronellal, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Silica, 2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Potassium Sorbate.