Yuriivna

Що ховається за гарною картинкою?

Фото цієї помади вже були у мене в Looks,але тоді я обмежилась одним реченням щодо цього продукту.Трохи потестувавши,вирішила присвятити допис цій помаді.

• Як ця помада опинилася у мене?

Я отримала її у подарунок,колір дуже гарний, але я не можу її уявити на собі, мені чомусь ну зовсім вона не пасує,мені до вподоби нюдові кольори з рожевим або коричневим відтінком.

• Враження щодо пакування?

Гарне та лаконічне.Ковпачок виконаний у спокійному кольорі,він не глянцевий,а матовий.Можу відзначити що ковпачок стійко витримує подряпини,їх не видно візуально ну ніяк.Низ помади виконаний з прозорого скла,дуже зручно,бо можно побачити колір помади,навіть не відкриваючи її.

• Матовість,є чи нема?

Не помітила матовості зовсім.

• Колір

Ось тут гарно,справді.Гарний виний колір,або колір гнилої вишні.

• Нанесення помади беспосередньо на губи

Гарний колір,гарний відтінок,але що ми маємо коли наносимо її саме на губи?Мені сушить губи,про зволоження тут немає і мови.

• Ціна?

Цієї помади вже дуже довго немає у наявності на сайті.Ціна бюджетна біля 40-55 грн.

• Аромат

Запах помади нормальний,не відштовхує,такий аромат дуже подібний до інших губних помад,які так само викручуються з туби.

• Стійкість

Помаду можно зтерти міцелярною водою,але потрібно докласти зусиль,щоб це зробити.Якщо казати про гарячу каву або чай,то помада зітреться не зовсім,але посередині губ то точно,нажаль.Якщо її нафарбувати і не пити гарячих напоїв то вона може протриматись більш гідно)Доречі, навіть коли зітреш помаду,губи після цього будуть злегка рожеві,залишиться пігмент,такий пігмент мені навіть подобається,аніж заважає.

• Тестура

По тестурі помада "жирненька",треба обережно вимальовувати губи по контуру,щоб помада не розтерлася,бо якщо схибити,треба запастись ватним диском та міцелярною водою.

Додаю свотч помади на руці,бо всі мої сроби гарно її нанести на губи закінчилось фіаско.Не пасує колір(хоча візуально мені колір дуже подобається),підсушує губи,немає заявленої матовості,підкреслить шелушіння губ.