M O N D ✨️

Рідкий шовк для волосся

Рідкий шовк для волосся

Одна з головних особливостей рідкого шовку Chi – це його формула. Вона містить мікрофрагментовані молекули шовку, які відновлюють волосся та захищають його від пошкоджень. Крім того, формула містить білки пшениці для зміцнення волосся та захисту від втрати вологи.

  • Активні компоненти добре впливають на волосся при щоденному використанні. CHI Keratin Silk Infusion відновлює пошкоджені ділянки, нормалізує баланс живильної вологи та корисних речовин. Суміш не містить силіконів, засіб не склеює та не обтяжує волосся.

Рідина прозора. Аромат спершу нагадує мильні бульбашки, але на волоссі розкривається приємна косметична віддушка.

Спосіб застосування рідкого шовку для волосся простий: невелику кількість засобу нанести на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити по всій довжині і залишити на кілька хвилин. Після цього волосся можна сушити феном або залишити його висохнути природним шляхом.

Міні версії засобу в 15 мл вистачає для десятка застосувань.

Результат відчувається вже при першому використанні. Волосся стає дуже м'яким і ніжним. Пасма меньше плутаються, що дозволяє легше укладати волосся.

Звісно, моментального ВАУ-ефекту очікувати не варто.Однією з головних переваг рідкого шовку є його тривалий ефект.

Саме візуального результату на моєму волоссі майже немає. Додаткового розгладження та блиску не помітила. За використанням нагадує олійки для волосся, але на відміну від них не обтяжує волосся. Можливо, для кращої дії потрібно використовувати разом з шампунем і бальзамом CHI.

_____

Рідкий шовк для волосся

CHI Keratin Silk Infusion (міні)

Рідкий шовк для волосся
Рідкий шовк для волосся
Рідкий шовк для волосся
Рідкий шовк для волосся