Maybelline Superstay Vinyl INK
Нова легенда суперстійкості
Привітик! Нарешті-нарешті ви дочекались мого відгуку на ці помади! Як тільки вони вийшли - мені одразу захотілось ними доповнити свою помадну колекцію. Бо пакування, погодьтесь - купляє. Єдине, що мені постійно не давало спокою, так це поняття глянцевої помади (а по суті лакової) та суперстійкості. Побігла у фізичний магазин, куди недавно завезли новинки, нанесла на руку і давай терти. Все порозповзалось і я з посмішкою пішла додому: "Добре, що не витрачала 300 грн на незрозуміло що". Хоч в голові закрадалась думка, що на губах може бути зовсім інша історія, плюс вона може потребувати трішки часу, щоб застигнути як слід. Проте, я вірила в те, що мені вдасться отримати ці помади на тестування, щоб впевнетись в їх репутації. Тож, велика подяка команді Мейкап за здійснення такої сокровенної мрії бʼютіголіка!
Зовнішній вигляд
Почнем з простого: помади мають надзвичайно вишукане лаконічне пакування, на котрому вибита назва Vinyl, що видніється з двох сторін корпусу. Тож, якщо у вас більше чим одна помада, можна робити красиву композицію для фото.
Корпус зроблено добротно: міцний пластик, срібне напилення назви бренду та серії продукту. Це потішило, адже класична версія Superstay Matte INK оздоблювалась на європейському ринку лише наліпками, а американська - з вибитими напиленими надписами. Тепер вони це діло "вирівняли" 😁
Про аплікатор та аромат
Аплікатор надзвичайно зручний. Він йде трішки під нахилом та набирає достатньо продукту. Гарно розподіляє помаду на губах, жодних проблем не виникало. З флакону на закрутку продукт також не попадає (ну, якщо користуватись акуратно, а не запихати аплікатор абияк), тож помада завжди виглядає охайно.
Аромат продукту аналогічний до серії Superstay Matte INK: нагадує щось солоденьке, ненавʼязливе, повітряне та зефірне.
Ну і переходимо до найбільш цікавого: свотчі відтінків
50 та 10 відтінки відносяться до червоної палітри, 15 - до нюдової, та 20 - рожевої. Також прикріплюю фото, як кожен відтінок виглядає на різному освітленні: на сонці, під прямим світлом від вікна та на штучному освітленні.
50 Wicked можна назвати класичним червоним. Він не крикливий, а власне такий витриманий, насичений та граціозний. 10 Lippy розкривається більш в темному спектрі. Його можна віднести до теракотового, цегельного з домішком темно-коричневого. 15 Peachy говорить вже сам за себе, що він персиковий. Такий відтінок більше підійде для тих, хто любить теплі тони в макіяжах та має не холодний підтон шкіри. На мені даний колір розкривається з жовтинкою і я таке не полюбляю. Та, як бонус - може візуально робити зуби більш жовтими. Ну і нарешті, улюблений відтінок 20 Соу - задимлений, приглушений рожевий, який хоче перейти на темну сторону. Це далеко не колір Барбі, хоч спочатку може здатись таким.
Відтінок 50 Wicked - той, що з обкладинки
Мені далеко до прекрасних губосвотчів Strange Love, тож я зробила свою версію нетипового підходу до кадрів. Отож, відтінок надзвичайно соковитий та вибуховий, спокусливий та провокативний. Він не підкоряється нікому, окрім тих, хто ним володіє.
Щодо властивостей помади у цьому відтінку можу відзначити суперпігментованість та універсальність відтінку. Я гадаю, цей червоний ніяку красуню не залишить байдужою. Суперстійка, еластична та комфортна лакова помада в сміливому кольорі - хіба не рай?
Відтінок 15 Lippy
Насичений, темний та загадковий - такий для мене цей відтінок. Це чудовий варіант на той випадок, коли не хочеться виразного макіяжу очей. Акцент на губи ним точно гарантовано. Він мені здався менш витривалим у порівнянні з 20 Соу, проте на всі 99% виграє у Superstay Matte INK. Я його випробовувала впродовж цілого дня, який був насиченим різноманітною їжею. По хід у KFC, а перед цим ще кава з тортиками, поїдання велетенського морозива та більше 5 кружок гарячого чаю. Помада залишала невеличкий слід глянцевого шару на серветці, але з губ відтінок взагалі нікуди не дівався. Чашечки були чистими!
Відтінок 15 Peachy
Соковитий нюдовий з характером персику. На жаль, цей відтінок виглядає на мені дивакувато, бо я нюд з теплим підтоном не люблю. Він, як і всі попередні помади серії - має плотну формулу, гарно розподіляється по губам та комфортний протягом дня. Якщо у вас теплий підтон шкіри та ви любите таку гаму - не пропускайте цей чудовий варіант!
20 Соу - новий король мого помадного арсеналу
Це була любов з першого погляду - і не дарма! Якщо мене б спитали, з яким відтінком я себе асоціюю - неодмінно назвала б його. Це універсальний нейтральний відтінок з шлейфом прохолоди. Він містить в собі стриманість, елегантність та вишуканість. Як ви вже могли зрозуміти - це мій новий фаворит, що одразу заняв місце часто використовуваних. Завдяки покращеній лаковій формулі він не підсушує губи протягом дня, еластичний та не дратуючий. У порівнянні з 10 Lippy він видався мені ще більш стійким. По-перше, не було жодних слідів на серветці після жирненької курочки. По-друге, під кінець дня він практично не змінився на вигляд. Лиш трішки по куточкам губ зник та ближче до внутрішньої слизової лінії, проте навіть легкий лаковий ефект зберігся! (фото додаю) Як на мене - це просто вау-показник! Я надзвичайно вражена таким результатом 😍
А чим їх змивати?
Я й не подумала, що граюсь із вогнем. Зробила свотчі, пофотографувала та пішла собі спокійно у ванну. Набираю гідрофільну олію, починаю розтирати по руці - а їм хоч би що! Я давай терти сильніше, дала трішки води - знов нічого... Переполохана біжу показувати мамі, на що вона сказала "От так і будеш ходити" 🤣 Та я не розгубилась, все одно є засоби для зняття суперстійкого макіяжу, тож на допомогу прийшла двофазна змивка від Мейбеллін (відгук на неї туть https://club.makeup.com.ua/post/14155/ ). Усі свотчі доволі легко знялись, засіб їх гарно розчинив, тож терти чи відшкрябувати не прийшлось. Єдине, що 50 відтінок затінтував мені шкіру, але це звичайне явище для таких кольорів.
Висновок
Я в повному захваті від цієї новинки! Це справді відкриття у світі косметики, адже сполучити лакову формулу з суперстійкістю - мені здавалось фантастикою. А улюблений Maybelline взяв і зробив!
Якщо порівнювати з їх попереднім хітом Superstay Matte INK, то можу відзначити такі переваги Vinyl INK:
- ще більш стійкі та еластичні, не бояться навіть жирної їжі!
- більш комфортні на губах завдяки лаковій формулі, а не матовій
- завдяки своїй еластичності міцно тримаються форми, яку ви їм задали на початку дня
Серед схожих властивостей можу відзначити те, що від кольору трішки різняться якості помад. Одна може бути більш витривалою та абсолютно не залишати слідів, в той час як друга під кінець дня втратить блиск та трішки буде виглядати зношеною. Аромат, який мені дуже імпонує. Він хоч і доволі солодкуватий, проте абсолютно не дусить. Такий легкий, ненавʼязливий, як солодка вата. Ну і звичайно ж, обидві серії вимагають дати їм хвилин 10 на підсихання, щоб встоятись, зафіксуватись та тішити вас своєю стійкістю!
До зустрічі в наступних дописах. Бажаю всім стійкого макіяжу та неймовірної усмішки!
Коментарі (0)