Hrystja_

Люблю Comex…

Люблю Comex…

Колись мені було все рівно, якою міцеляркою користуватися, головне, щоб добре змивала макіяж. Аж поки я одного разу не розібрала склад міцелярки Eveline🫣. Там стільки канцерогенів...А я ж нею протираю очі🤦‍♀️.

Тепер завжди стараюся обирати міцелярку з максимально натуральним складом. Нехай вона дорожча за інші, але я впевнена, що з моїми очима нічого не станеться.

До цього користувалася Bielenda з зеленою глиною. Вона дійсно класна, гарно змиває косметику, ще й чудово доглядає за шкірою. Але, після 3 пляшки, вирішила щось змінити.

Бачила тут міцелярку Comex.

Мені було цікаво, яка вона. Замовила міні формат- і правильно зробила))). Склад тут дуже класний, ніжний запах, не викликає ні подразненн, ні почервоніння.

Але практично нічого не змиває... звичайна туш їй дається дуже важко. Я дуже посилено терла 2 рази ( до того так ніколи не робила, зривалось все за раз). І вона мені все рівно не до кінця змила макіяж, потім ще після вмивання знову витирала🤯, бо була як 🐼.

Інколи я змиваю міцеляркою тональний ( якщо він повністю натуральний, без силіконів). То ця , мабуть, і не змиє його до кінця.

Одним словом, вона в мене так і стоїть на поличці дез діла. Добре, що бюджетна, і добре, що міні формат.