Макіяж з новинками Maybelline & Loreal та Glambee бронзер
Одразу декілька новинок в одному мейкапі 🎨
Вирішила показати свотч бронзера і пошло-поїхало 😁
Захотілось спробувати нові підводки та олівчик, потім згадала що свотчі Вініл помад не робила )))
ну ... з таким сьогодні макіяжем я пішла в магазин 😏
Бронзер Glambee
Цей бронзер справжній хіт продаж колекції Love to Love 💕 і я розумію чого)
Під рожевою кришечкою - справжній космос , якийсь Юпітер і не менше 💫
Аромат косметичний нейтральний. Наноситься просто мяким пензликом.
В самій шайбі бронзера - 4 відтінки : золотий , блакитний , фіолетовий, рожевий.
Всі вони дають ефект сяючих рум'ян , важко зловити переливи на фото, але досить приємно виглядає на обличчі.
Взяла в запас такий продукт 😁
Макіяж очей і брів
Після бронзеру я спробувала новинки :
олівець для брів та підводку від Мейбеллін , які отримала в подарунок 🤗
Продукти сподобались , так як я спішила, то цими продуктами вдалось зробити макіяж дуже і дуже швидко !
Олівець (medium brown ) прекрасно і тоненько малює, має зручну щіточку. Я не люблю яскраві брови, то він робить бровки максимально натуральними) Авжед більш докладний допис про ці олівці ще буде )
Підводка в відтінку 810 - хоч і коричнева, але на очах майже чорна , малює швидко найтонші лінії. Ще поексперементую з цими підводкали ☺️
Також я для макіяжу очей використовувала туш Лореаль , про яку писала в попередніх дописах , олівчики Golden rose (406) та Kiki Milano smart (800), палетку для очей Huda beauty (відтінки Twilight, Oud, Retrograde) , базу підложку - матові тіні Glambee (4), пігмент MAC (vanilla).
Губи
На губах помада Maybelline Vinyl - я закохалась в ці помади , їх нанесення, стійкість , кольора, аплікатор який мега зручний!
тут відтінок 20 Coy , приємний холодний рожево-ліловий колір .
Я всі ці помади промакую серветками, бо люблю матовість на губах, але глянець вони дають суперовий 😍
Повний look ⭐️
То ж повний мейкап виглядає так 😉
Я з ним проходила майже весь день, підводка та олівець для брів ведуть себе добре, не пропали, не розмазалось нічого (я брови ще покрила прозорим гелем Ессенс).
Інші продукти вже давно відомі і комфортні в макіяжі ))
а, матові тіні ГлемБі хороша альтернатива базі під тіні, не скачуються, тримаються добре ☺️
Коментарі (0)