Мій макіяж з 16 до 28 років
Майже нічого не змінилось, але наскільки брови все міняють:)
Мене дуже надихнули дописи Strange Love, Хаіт Маргарити та Anna-feerie, тому я вирішила додати і свої фото. Еволюція в макіяжі мене вийшла така собі, однак брови в мене дуже змінились. Мені здається, брови можуть довершити макіяж, або зруйнувати його, бо усе решта можна ввечері змити.
Напишіть, будь ласка, які брови мені більше пасують:) Я досі в пошуку ідеальної форми, мені здається, мої теперішні трохи занадто важкі для мене - після відрощування я вже боюсь їх перещипати. Недавно розмовляла з Strange Love, вона каже, що пасуватимуть тонші, ніж зараз.
Поїхали:)
2011 - 16 років
Восени 2011 року мені нарешті дозволили вищипати брови, але досить консервативно. Пізніше я таки дойду до стану "майже ниточки".
Я до того 5-7 років (вже не згадаю скільки) танцювала в студії модерн балету, що змушувало робити сценічний мейк, який видно за сто метрів, а в період 2008-2011 років сильно захопилась альтернативним роком та металом, тому майже щодня робила чорними тінями підводку навколо всього ока.
Далі стандартно - тільки туш та тональна основа. Все від Mary Kay:)
2012 - 17 років
На випускний в школі фарбує мене мама, в ті часі вона була візажистом і часто робила весільні мейки. Сіро-коричневі тіні, розтушовані на рухомій повіці, я домалювала поверх чорну підводку своїми тінями, бо я не я без підводки:). На щастя, ніяких блискучих та перламутрових тіней на нерухому повіку, чим грішили всі візажисти, які робили випускні макіяжі.
Окремо дякую мамі за тон на обличчі, який ідеально переходив у штучну засмагу на тілі.
Але ці брови... За один рік мені їх так вищипали, що лишились ниточки, які треба було домальовувати для виразності.
Знову ж таки - все від Mary Kay.
2013 - 18 років
Я помалу відрощую брови, але фарбую їх фарбою, бо вони зовсім тонкі. І, еврика - починаю робити стрілки лише на 1/3 верхньої повіки, це вже виглядає дуже пристойно. З таким мейком я проходила до 2019 року, тільки з часом тіні Mary Kay поміняла н а гелеву підводку Bobbi Brown для екстра стійкості:)
2017 - 22 роки
Перша зміна за останні роки - гелева підводка Bobbi Brown, яку я купила за 800 грн в київському ЦУМі. Це була значна частина зарплати, але дуже класна інвестиція. Її вистачило на 2 роки і вона була ідеальна - матова, стійка до сліз, поту, шкірного себуму. Скільки фестів та поіїздок вона побачила:)
Друга зміна - нарешті в мене стали ширші брови!
2018 - 23 роки
Жодних змін, лише менш яскраве волосся.
Я нарешті почала використовувати засоби для губ, але мені жоден не подобався. Першим придбанням був Benetint від Benefit, він страшенно сушив мені губи, які я ще й мала звичку постійно кусати, тому покупку не повторювала.
2019 - 24 роки
В мейкапі ніяких змін (тональна основа та туш все ще від Mary Kay, підводка Bobbi Brown), але брови стали ще ширші! Це досягнення давалось важко, я відмовилась від пінцету на півроку і росли брови м'яко кажучи як попало. За всіма законами підлості, спочатку росли волоски там, де я б все одно їх щипала навіть при широкій формі брів, а от там, де треба було заповнити проміжки, волоски росли страшенно повільно.
2023 - 28 рокі в
Десь у 2019-2020 в мене почалось воно - доросле акне вульгаріс. Після цього фарбуватись взагалі не хотілось, цікавив лише догляд. Був у цьому всьому й плюс. Людина, яка не уявляла себе без стрілок, почала кожен день ходити взагалі без нічого, крім сонцезахисту. Повільно мої брови також повернулись до свого первинного вигляду - густі (але все ж деякі проміжки так і не заросли).
Зараз я дуже лінива, але завдяки цьому клубу моя цікавість до макіяжу повільно повертається. У мене є незакритий гештальт - продукти для губ, тому сподіваюсь, що скоро почну робити огляди на помади:)
На сьогодні мій щоденний мейк - це нічого, або туш Saem + продукт для щік Careful чи бронзер Bobbi Brown, або зволожуючий крем з тоном Bobbi Brown + туш Saem.
Постакне можна було б замальовувати консилером, але як його знайти:) Зараз набагато складніше вишукувати декоративну косметику, яка підійде моїй шкірі, оскільки раніше в мене не було ні акне, ні лущення від ретиноїдів, ні підвищеного вироблення себуму шкірою.
Підсумовуючи, скажу, що я очікую в майбутньому від себе більших експериментів з мейкапом, але менш консервативних з бровами.
Аж захотілось знову придбати гелеву підводку:)
Що скаже про широкі брови?
Коментарі (0)