DARIIAKOVACH

#showhowitwastomakeupclub Становлення макіяжу і чому я завжди стабільна?

Ви вже читали,що макіяж був з дитинства,не нагадуватиму.

Завжди мені хотілось навчитись гарно малювати очі,а робити стрілки так взагалі. (Ось тут,наприклад,я змила все окрім очей в 12 років,бо гарні такі довше б походити)

В 16 років,11 клас,мені в руки потрапляє підводка і ютуб. Тоді була модна Чістова,а у неї завжди були стрілки. Взагалі тоді був бум на стрілки. Я шукала 1000 відео уроків,стояла біля дзеркала і вимальовувала ту форму. Перші рази були такими. Жирнючі стрілки,які просто не підходять мені,які виглядають жахливо. В класі я була єдина,хто взагалі наносить такий мейк. Тіні,губи,стрілки,туш,брови. Мені хотілось стати візажистом навіть. Шалено подобалось все,тоді я знайомилась лиш з косметикою

Якщо ви думаєте,що в 16 я постійно так ходила то ні. Бо стрілки з часом почали виходити,вже за місяць вони стали гарнішими,рівнішими і меншими

Потім я поступила в творчу академію,де самовиражаються всі хто хоче і ні.

Там були не тільки стрілки,але і фарбування волосся)

Я була з балаяж-омбре))

Та стрілки були не єдиним акцентом в житті,адже почались зміни

Я обрізала каре) а з каре почала виділяти брови,помадкою і дуже насичено

Акцент завжди був на бровах і без брів я не виходила. Та стрілки подекуди зʼявлялись на моєму обличчі.

Власне тоді ж я познайомилась з червоною помадою.

Особливо гарно її памʼятаю на Х-факторі,коли так хотілось виділити губи.

Я люблю червону помаду,вона мені пасує і робить дуже соковитий і гарний ефект. На кожен день звичайно ні,але інколи,коли випадає багато снігу. Я роблю дві речі. Одягаю свою улюблену шубу,хустинку і малюю губи червоним) Чомусь мені це так подобається🥰

Так ось,на 3 курсі мене попустило. У мене відросло волосся,я вже навчилась володіти косметикою на достатньому рівні. І з тих пір мій макіяж одноманітний.

Або акцент на брови,або стрілки,або червоні губи.

Іноді все одразу 😄

Та у 22 зазвичай-це просто бб і рум’яна,зачесані брови гелем і олія на губи.

Яскравість лиш за гарного настрою і події)

Ніколи аж таких занадто яскравих мейків я не мала)

Дякую,що дочитали🫶🏼